Kodin Kuvalehden kaunis seinäkalenteri sopii vaikkapa keittiön seinälle. Löydät joka kuukauden sivulta ajankohtaan sopivan reseptin.
Kodin Kuvalehden kaunis seinäkalenteri sopii vaikkapa keittiön seinälle. Löydät joka kuukauden sivulta ajankohtaan sopivan reseptin.

Kaivattu Kodin Kuvalehden seinäkalenteri tulee tilaajille jälleen lehden mukana. Koko vuodeksi riittää kaunista katsottavaa ja hyviä reseptejä!

Vuoden 2018 kalenterimerkinnät on nyt turvattu, sillä Kodin Kuvalehden tilaajat saavat 14. joulukuuta ilmestyvän lehden numero 24 välissä tilaajalahjana kauniin seinäkalenterin vuodelle 2018.

Kätevä kalenteri on tällä kertaa leivonta-aiheinen. Joka kuukauden sivulla on ajankohtainen resepti, jolla leivot suolaista ja makeaa, piirakoita, sämpylöitä, pullia, kakkuja, keksejä ja suklaaherkkuja. Kalenterista löydät lisäksi leipurin muistilistan, jota voi käyttää esimerkiksi desilitrojen muuttamiseen grammoiksi ja toisinpäin.

Kalenterissa on tilaa omille merkinnöille. Myös Kodin Kuvalehden ilmestymispäivät on merkitty kalenteriin.

Jos et vielä ole tilaaja, tilaa lehti tästä linkistä. Tee tilauksesi viimeistään 20.11., niin ehdit varmasti saada kätevän seinäkalenterin.

Arja - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt12.8.2014

Nyt hemmotellaan tilaajaa! KK:n tilaajana saat ihanan seinäkalenterin

Vierailija kirjoitti: Hei, kalenterin takakannessa on etu, jossa voi tilata eurolla Hyvä terveys- tai/ja Suuri Käsityö-lehdet tästä linkistä: tilaa.sanoma.fi/kalenteri2018. Minä en ainakaan löydä kohtaa, mistä edun voi tilata. Kerrotteko ystävällisesti. Kiitos jo etukäteen t. Irmeli Hei Irmeli, kiitos kysymästä! Aukaisin tuon linkin, ja ainakin minulle sieltä avautui näkymä, josta löytyy kyllä mahdollisuus tilata tosiaankin eurolla nuo lehdet. Klikkaa siis oranssista laatikosta, jossa lukee...
Lue kommentti
Lahden kaupunginteatterin näytelmä kertoo uusperheestä.
Lahden kaupunginteatterin näytelmä kertoo uusperheestä.

Kodin Kuvalehti tarjoaa tilaajilleen kaksi lippua yhden hinnalla Paha äitipuoli -näytelmään Lahden kaupunginteatterissa.

Paha äitipuoli on huumorin sävyttämä näytelmä uusperheestä. Marina Meinanderin ja Kirsi Porkan ajankohtaisessa näytelmässä kohtaavat raikas huumori ja puhutteleva aihe: millä ehdoin moderni perhe toimii? Keille kaikille on perheessä tilaa, entä mikä on yhteen sovitettujen unelmien summa?

Näytelmän on ohjannut Eeva-Kirsti Komulainen. Rooleissa Anna Pitkämäki, Mikko Pörhölä, Raisa Vattulainen, Lumikki Väinämö sekä vierailevat näyttelijä Santra Juoperi ja Miina Penttinen.

KK:n tilaajat voivat varata etuhintaisia lippuja seuraaviin näytöksiin:

perjantai 2.3. klo 19.00 (ennakkonäytös) ja

lauantai 10.3. klo 19.00.

Liput maksavat etuhintaan 28 e / 2 lippua (norm. 58 e / 2 lippua, eläkeläiset 52 e). Lippuja on rajoitetusti, joten toimi heti!

Lahden kaupunginteatteri sijaitsee Lahdessa osoitteessa Kirkkokatu 14.

Varaa ja maksa lippusi tästä linkistä!

 

Kaikki mieheni -näytelmä perustuu Kodin Kuvalehden lukijoiden tarinoihin samoin kuin aiempi Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -näytelmä.
Kaikki mieheni -näytelmä perustuu Kodin Kuvalehden lukijoiden tarinoihin samoin kuin aiempi Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -näytelmä.

Varaa kaksi lippua yhden hinnalla Kaikki mieheni -näytelmään!

Kaikki mieheni -näytelmä on esitys miehistä: pojista, veljistä, isistä ja puolisoista. Petteri Summasen ohjaama esitys on suunnattu naisille, jotka haluavat ymmärtää miehiä, ja miehille, jotka haluavat tietää, mitä naiset heistä ajattelevat.

Näytelmä kestää noin kaksi tuntia sisältäen väliajan.

Sen teksti pohjautuu Kodin Kuvalehden lukijoiden kertomuksiin naisen suhteesta mieheen.

Kodin Kuvalehti tarjoaa tilaajilleen kaksi lippua yhden hinnalla Kaikki mieheni -näytelmään Aleksanterin teatterissa, Albertinkatu 32, Helsingissä seuraaviin näytöksiin:

  • Perjantai 16.2.2018 klo 19
  • Lauantai 10.3.2018 klo 19
  • Keskiviikko 2.5.2018 klo 19

Etuhintaiset liput maksavat 38 e / 2 lippua (norm. 76 e / 2 lippua). Lippuja on rajoitetusti, joten toimi heti!

Varaa ja maksa lippusi (max 2 lippua / tilaaja) klikkaamalla tästä linkistä.

Tarjous on voimassa 2.5.2018 saakka tai niin kauan kuin lippuja riittää. Varauduthan esittämään asiakasnumerosi.