"Luotan, että elämä tarjoaa vielä minulle jotain hyvää", sanoo Henna-Riikka Seppälä.
"Luotan, että elämä tarjoaa vielä minulle jotain hyvää", sanoo Henna-Riikka Seppälä.

Kun ero myllersi Henna-Riikan elämän, hänestä tuntui, että peilikuvakin saisi uudistua. Raikas tyyli sopii uuden suunnan etsijälle.

Henna-Riikka, miksi kaipasit uudistusta?

”Kaksikymmentä vuotta kestänyt parisuhteeni päättyi eroon vuosi sitten keväällä. Eroprosessi aiheutti ison kriisin ja myllerryksen. Rakennan edelleen identiteettiäni ja etsin uutta polkua. Olen oppinut, ettei elämässä mikään ole pysyvää.

Ennen suunnittelin asioita pitkälle ja murehdin tulevaa, mutta nyt tiedän, että on vain tämä hetki. Eräs viisas ihminen neuvoi, että tulevaisuus huolehtii kyllä itsestään. Ystävien, työkavereiden ja vanhempieni tuki on ollut korvaamatonta.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Tyylini on ollut maanläheinen ja sporttinen. Olen suosinut suomalaista designia ja pienyrittäjien valmistamia vaatteita. Haluaisin kuitenkin uudistaa tyyliäni hiukan naisellisemmaksi ja oppia korostamaan hyviä puoliani. En yleensä lähde kotoa ilman ripsiväriä, mutta toivon oppivani meikkaamisesta lisää.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

ENNEN. Henna-Riikka kaipasi vaihtelua piikkisuoriin hiuksiin.
ENNEN. Henna-Riikka kaipasi vaihtelua piikkisuoriin hiuksiin.

Miltä uudistus tuntui?

”Pukeudun usein mustaan, joten oli mukava huomata, miten raikkaan pinkin ja oranssin sävyt tyylistä tekevät. Pidin kietaisumekosta ja Marimekon silkkipaidasta paljon. Leveälahkeiseen muotiin en ole vielä tottunut.

Hiusten vaalea sävy tuntui heti hyvältä. Suoristusraudalla tehdyt laineet olivat uskomattoman ihanat, sillä hiukseni ovat piikkisuorat. 

Pinkkiä huulipunaa en olisi osannut ikinä valita, mutta se sopikin minulle hyvin. Tuntui voimauttavalta, kun näin itseni uudistuneena.”

Lue Kodin Kuvalehdestä 11/2021, millaiset vinkit Henna-Riikka sai hiusten tuuheuttamiseen ja raikkaan juhlameikin tekoon. 

Kaipaatko itsekin hemmottelupäivää? Tästä voit hakea mukaan Kodin Kuvalehden uudistumisleikkeihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla