Riikka Ahtiainen lähti uusille urille niin työelämässään kuin tyylissäänkin.
Riikka Ahtiainen lähti uusille urille niin työelämässään kuin tyylissäänkin.

Opiskelu ja työpaikan vaihdos merkitsivät rankkaa rutistusta kesken 43-vuotiaan Riikan ruuhkavuosien. Nyt hän saa nauttia saavutuksistaan ja uudesta tyylistä, johon hän antoi Kodin Kuvalehden uudistustiimille täysin vapaat kädet.

Riikka Ahtiainen on tuore merkonomi, postinkantaja ja neljän lapsen äiti. Kaksi vanhinta lasta ovat jo aikuisia, mutta perhearki 5-vuotiaan tyttären, 6-vuotiaan pojan ja isovillakoiran kanssa olisi vauhdikasta jo ilman opintoja ja uutta työtäkin. Nyt rutistus on voiton puolella, ja siitä ilosta Riikka osallistui KK:n uudistumisleikkiin.

”Uudistus piristi minua valmistuttuani vihdoin merkonomiksi kolmen vuoden opintojen jälkeen. Oli kiinnostavaa oppia uutta, mutta olihan opiskelu pienten lasten äitinä haastavaa. Kun lapset olivat kipeinä ja jäivät koronakeväänä päiväkodista kotiin, piti kurssit, työssäoppiminen ja näytöt suorittaa kotitöiden ja lastenhoidon lisäksi. Olen ylpeä siitä, että sain opinnot pakettiin.”

Ennen uudistumista Riikka näki itsensä kotiäitinä, joka ei laita tukkaansa tai koreile vaatteillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

"Hiukseni olivat pitkään elottomat ja ylikasvaneet, joten annoin kampaajalle täysin vapaat kädet. Arjessa pukeudun rennosti: juoksuhousuihin, collegepuseroon ja pipoon. Olen meikannut vain juhliin.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Liu'uta kuvaa nuolimerkistä vasemmalle ja oikealle, niin näet, millaisen uudistuksen Riikka koki. Hän oli tyytyväinen tuloksiin:

"Sitä tuntee olonsa ihan eri ihmiseksi, kun jaksaa ehostaa edes hieman."


 

Lue Kodin Kuvalehdestä 4/2021, kuinka Riikan upea uusi tyyli toteutui ja millaisia vinkkejä hän sai meikkaaja-kampaaja Anna Oleniukselta kiireisten päivien nopeaan hiustenlaittoon ja raskaiden luomien meikkiin. Voit lukea jutun myös digilehdestä täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla