Kerrospukeutuminen toimii kauniisti, kun materiaalit ovat laskeutuvia. Paita 29,99 e, paitatakki 49,99 e ja farkut 49,99 e, KappAhl. Sandaletit 410 e, Longchamp.
Kerrospukeutuminen toimii kauniisti, kun materiaalit ovat laskeutuvia. Paita 29,99 e, paitatakki 49,99 e ja farkut 49,99 e, KappAhl. Sandaletit 410 e, Longchamp.

Neljän lapsen äiti, yrittäjä Sini Haverinen kaipasi lasten aikuistumisen kynnyksellä vinkkejä aikuisempaan pukeutumiseen. Tavallisesti melko huomaamattomasti pukeutuva ja vähän meikkaava Sini muuttui KK:n tyylipäivässä huimasti!

Miksi kaipasit uudistusta tyyliisi?

”Tyylini on aina ollut turvallisuushakuinen. Edellinen iso muutos oli, kun värjäsin nelisen vuotta sitten hiukseni vaaleista tummiksi. Silloin minusta tuntui, että muutuin näkymättömästä näkyväksi.

”Minulla on yhtäkkiä runsaasti aikaa itselleni ja parisuhteelle.”

Tulin äidiksi aikaisin, jo teini-iässä. Nyt nuorimmainenkin neljästä lapsestani on jo 15-vuotias, ja minulla on yhtäkkiä paljon aikaa itselleni ja parisuhteelle. Tällaisesta luksuksesta ei ollut aiemmin aavistustakaan.

Syksyllä edessäni on uusia uranäkymiä ja tulevaisuudensuunnitelmia, joista en vielä uskalla puhuakaan. Siksi juuri nyt on oikea aika uudistaa omaa ulkonäköä vastaamaan ikää ja elämäntilannetta.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen


 


Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mihin erityisesti kaipasit päivitystä?

”Olen pukeutunut yleensä huomaamattomasti enkä ole juuri erottunut joukosta. Eniten kaipaan asuihini kuoseja ja värejä, sillä asujeni pääväri on ollut musta. Haluaisin pukeutua persoonallisesti ja niin, että tyyli tuntuu omalta.”

Millainen uudistumispäivä oli?

”Päivä oli mahtava. Sain vielä enemmän kuin odotin. Raikas muutos oli juuri sitä, mitä kaipasinkin. Stylistin vaatevalinta oli yllättävä, mutta lopputulos oli tosi hyvä. Silmämeikki on tosi upea, kun en normaalisti meikkaa paljon: elegantti, tyylikäs, aikuinen.”

Farkkujen päivitetyssä versiossa on hauskat sivusaumat.

Sini Haverinen on 40-vuotias yrittäjä, joka asuu Helsingissä miehensä, kolmen aikuisuuden kynnyksellä olevan lapsensa sekä kahden mopsin kanssa. Sini harrastaa matkustelua ja valokuvausta.

Juttu on julkaistu Kodin Kuvalehden numerossa 13/2018.

3 ammattilaisen vinkit Sinille

Vinkit tyyliin

Kuosit piristävät Sinin pukeutumista. Niiden käyttö on helpointa, jos pitäytyy mustassa ja valkoisessa. Paitajakku on kesällä monikäyttöinen: se toimii mekkona ja monenlaisten alaosien kanssa. - Muotitoimittaja Mirkka Siusluoto

Vinkit meikkiin

Mitä kirkkaampi huulipuna, sen tehokkaammin kasvojen ilme piristyy. Kun huulet ovat voimakkaat, silmämeikin voi jättää kevyemmäksi, niin välttää ylilyönnit. - Meikkaaja Piia Hiltunen

Vinkit hiuksiin

Kun kerrostusta vähennettiin, hiukset näyttävät paksummilta. Värjäyksessä hiusten tyven väri syveni. Hiukset viimeisteltiin tämän hetken trendien mukaan runsaalle kiharalle Revolv'it -raudalla. - Kampaaja Anssi Natunen

Vierailija

Ohhoh. Kylläpä vanhentuikin... Näyttää nyt ikäistään vanhemmalta. Onko se tuo tummanruskea hiusväri ja vahva meikki, mikä vanhensi?

  • ylös 49
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla