Vaikka Terhi oli ennestäänkin tyytyväinen peilikuvaansa, hän huomasi uudistumisleikissä, kuinka pienikin muutos piristi.
Vaikka Terhi oli ennestäänkin tyytyväinen peilikuvaansa, hän huomasi uudistumisleikissä, kuinka pienikin muutos piristi.

Uudistumisleikkiin lähtenyt Terhi havahtui näkemään peilikuvansa uudella tavalla. Vaikka ei edes kaipaisi muutosta, tyylileikki tuo tervetullutta iloa arkeen.

66-vuotias Terhi Rosenvall-Karima asuu Helsingin keskustassa aviomiehensä kanssa. Terhi on ollut pian kolme vuotta eläkkeellä tehtyään työtä ensin tanssinopettajana ja myöhemmin esikoulunopettajana. 

Terhi, miksi kaipasit muutosta?

”En oikeastaan osannut kaivata muutosta, mutta kun ystäväni ehdotti uudistumisleikkiin lähtemistä, vastasin heti kyllä. Olin juuri tullut uimasta ja puin vaatteita pukuhuoneessa. Lähdin siltä seisomalta hiukset märkinä kuvauksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vaatetyylini on urheilullinen. Minulla on usein lenkkarit jalassa sekä ulkoiluhousut ja -takki päällä, sillä liikun kävellen tai pyörällä. Sen jälkeen, kun jätin työelämän, on tuntunut aika lailla samantekevältä, mitä puen päälleni. Toki panostan tyyliini silloin, kun lähden esimerkiksi teatteriin tai oopperaan. Silloin laittaudun mekkoihin tai hameisiin ja juhlaviin paitoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hiukseni ovat olleet lyhyet jo neljäkymmentä vuotta. Nyt yritän vaihtelun vuoksi kasvattaa niitä. En värjää hiuksiani, sillä oma sävyni toimii ihan hyvin. Arkimeikkini on yksinkertainen: ripsiväriä ja huulipunaa.”


JÄLKEEN
ENNEN
 

Mitä pidit uudistuksesta?

”Yllätyin täysin. Tosi kiva uudistus herätti pohtimaan, miten iso merkitys kauniilla vaatteilla, laitetuilla hiuksilla ja näyttävällä meikillä on. Tavallista värikkäämpi huulipunasävy sopi minulle, joten aion ottaa sen käyttööni. Irtoripset toivat intensiteettiä katseeseen. Hiusteni oma väri tuli esille kauniisti, kun sain luonnolliset kiharat."

Millaisia neuvoja meikkitaiteilija Muru Ritala antoi Terhille näyttävän mutta pehmeän silmämeikin tekoon? Entä millainen oli taiteilijatakki, jonka Terhi olisi halunnut ottaa mukaansa saman tien? Koko jutun voit lukea Kodin Kuvalehdestä 21/2022 tai digilehdestä

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla