Sina Sajakorpi koki, että uudistuminen tuli hänelle juuri oikeaan aikaan. ”Sairastuminen oli kipeä asia, mutta aika ja vertaistuki ovat auttaneet.”
Sina Sajakorpi koki, että uudistuminen tuli hänelle juuri oikeaan aikaan. ”Sairastuminen oli kipeä asia, mutta aika ja vertaistuki ovat auttaneet.”

Sina Sajakorpi, 36, sairastui rintasyöpään pari vuotta sitten. Piristys ulkonäköön kohotti itsetuntoa uudessa elämänvaiheessa, joka näyttää valoisalta.

Sina, miksi kaipasit uudistusta?

”Sain syksyllä 2019 kuulla sairastavani rintasyöpää. Diagnoosi oli shokki. Nuorella iällä sairastetut rintasyövät ovat useimmiten ärhäköitä, mutta minun syöpäni oli onneksi kiltti. Olin useammassa leikkauksessa, ja viimeisessä operaatiossa jouduttiin poistamaan koko rinta. Keväällä 2021 minulle tehtiin rinnan korjausleikkaus, ja se on eheyttänyt kehonkuvaani.

Kaipaan meikkaamiseen uusia ideoita, sillä olen meikannut pitkään samalla tavalla: silmiin sininen tai liila rajaus, ripsiväriä, luomiväriä ja heleyttävää meikkivoidetta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pidän pitkiä hiuksiani useimmiten kiinni. Saamani allergisen reaktion takia en ole värjännyt hiuksiani kahdeksaan vuoteen, mutta haluaisin niihin luonnollisen sävyn, joka peittäisi harmaat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaatteeni olivat jo ennen sairastumistani säkkimäisiä. Pidän rennosta tyylistä, mutta olisi kiva kuulla, mitkä vaatteet ulkopuolinen valitsisi minulle.

Olisi ihana saada vinkkejä uudelle minälleni ja päästä elämässä eteenpäin myös ulkonäön myötä.”


Jälkeen
Ennen
 

Mitä pidät uudistuksesta?

”Rakastan uusia hiuksiani! Ne leikattiin olkapäille ulottuviksi ja kerrostettiin näyttelijä Jennifer Anistonin tyyliin. Hiukset tuntuvat paksummilta kuin ennen, ja vaaleat raidat raikastivat koko olemukseni. Meikistä tuli hempeä ja nuorekas. Minun täytyy opetella tekemään ohut rajaus myös kotona ja juuri tällä harmaansinertävällä sävyllä.

Uudet hiukset ja meikki veivät iästäni pois ainakin kymmenen vuotta. Se piristi suuresti! Päivä oli todellinen prinsessapäivä, oikea unelmien täyttymys, joka kohotti itsetuntoani valtavasti.”

Lue Kodin Kuvalehdestä 5/2022, millaiset vinkit Sina sai meikkisävyjen päivittämiseen ja millaiset vaatteet stylisti valitsi hänelle. Kaipaatko itsekin hemmottelupäivää? Tästä voit hakea mukaan Kodin Kuvalehden uudistumisleikkiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla