”Olen vaihtanut jopa kaarituelliset rintaliivit mukavampiin”, sanoo 31-vuotias Matleena Mikkonen. KK:n uudistumisleikissä hän sai vinkkejä rentoihin mutta samalla tyylikkäisiin asuihin sekä hiuksiinsa kuparinvärisen polkan.

Matleena Mikkonen on esihenkilö sosiaali- ja terveystoimialalla, ja hän asuu Helsingissä avopuolisonsa kanssa. Matleena sairastui kesällä 2019 työuupumukseen.

”Halusin piristystä elämänvaiheeseeni, jossa toivun työuupumuksesta. Olin suorittanut lähes koko elämäni niin töissä kuin vapaalla,” Matleena sanoo. 

Uupumuksen jälkeen Matleena on kaivannut rentoutta myös pukeutumiseensa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Ennen pukeuduin tyköistuviin paitoihin ja pillifarkkuihin, mutta nyt olen käyttänyt jumppatrikoita ja villapaitoja sekä tunikoita ja mekkoja. Olen vaihtanut jopa kaarituelliset rintaliivit mukavampiin.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Kun meikkaan, teen meikin alle kymmenessä minuutissa. Hiuksissani on oma väri, ja ne ovat useimmiten kiinni.”


Jälkeen
Ennen
 

Yllä olevasta kuvaparista näet ennen ja jälkeen -kuvat. Liu'uta kuvaa nuolimerkistä vasemmalle ja oikealle.

Matleena ihastui kuparinvärisiin hiuksiinsa, ja asut olivat hänestä mukavia mutta silti tyylikkäitä.

”Meikki oli niin kiva, etten olisi halunnut pestä sitä illalla pois. Pisamiani ja paksuja kulmakarvojani korostettiin. Sain hyvän vinkin luomivärin levitykseen: samaa luomiväriä voi laittaa koko luomelle.”

Lue Kodin Kuvalehdestä 17/2021, kuinka Matleenan upea uusi tyyli toteutui ja millaisia vinkkejä hän sai meikkitaiteilija Tiina-Maria Valannilta esimerkiksi silmien ja kulmien meikkaukseen ja kampaaja Jenna Leinoselta hiusvärin säilymiseen. Voit lukea jutun myös digilehdestä täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla