Kun valitset ihollesi sopivan puuterin, saat kauniin mattapintaisen ihon.

Kevyt puuterikerros tekee ihosta samettisen himmeän, mutta liikaa käytettynä pakkelimaisen. Kuultavaan ja heleään ihoon riittää kevyt puuterihuntu. Puuteri ei ole tarkoitettu vain kiillon torjumiseen. Sen avulla meikkivoide kiinnitetään paikalleen. Puuteroinnin päälle poskipuna ja muu meikki leviävät tasaisesti.

Millainen puuteri?

Meikkipuuteri Meikkivoiteen ja puuterin yhdistelmä, joka jättää mattaisen pinnan. Levitetään suurella siveltimellä tai meikki-sienellä. Ei sovi kuivalle tai ryppyiselle iholle.

Mineraalimeikkipohja Luonnon mineraalipigmenteistä koostuva irtopuuteri, joka peittää samalla tavalla kuin meikkivoide. Pyöritellään kasvoille napakalla siveltimellä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mineraalipuuteri Irto- tai kivipuuteri, joka on valmistettu luonnon omista raaka-aineista. Sisältää esimerkiksi valkosavea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiinteä puuteri eli kivipuuteri meikin korjailuun.

Irtopuuteri Kiinnittää meikin. Painele kiiltäviin kohtiin vipalla, muualle isolla puuterisiveltimellä.

Aurinkopuuteri Kasvojen varjostuksiin, häivytyksiin ja kavennuksiin. Päivetyksen korostamiseen.

Poskipunapuuteri Raikastaa meikin ja piristää ilmettä. Harkitse voidemaista poskipunaa, jos iho on kuiva tai ryppyinen. Sivellään poskipunasiveltimellä.

Hohdepuuteri Sisältää helmiäistä. Korostaa kasvoja kauniisti ja sopii esimerkiksi kulmaluulle ja dekolteelle.

Puuteripaperi Puuteripaperi on ohut kertakäyttöinen silkkipaperi, joka on päällystetty puuterilla. Sekä puuteripaperin että puuterittoman kiiltopaperin on tarkoitus viedä liika rasva ihon pinnasta.

Mikä sävy minulle?

  • ”Translucent powder” on läpikuultava, lähes väritön puuteri. Se on käyttökelpoisin ja sopii hyvin vaalealle iholle.

  • Väriä sisältävän ihopuuterin sävynkannattaa olla astetta vaaleampi kuin meikkivoiteen, ettei meikkivoiteen sävy muutu. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla