Kärähtivätkö hiukset kuumana kesänä auringossa ja kärsivätkö ne jatkuvasta uimisesta? Tässä kymmenen tehovinkkiä hiusten elvyttämiseen oikeilla tuotteilla ja hyvällä hoidolla.

  1. Ota tehot irti hoitoaineesta. Saat aineesta kaiken hyödyn, kun maltat ensin taputella pestyjä hiuksia pyyhkeellä ja lisäät hoitoaineen vasta sitten (älä hiero ja väännä). Anna aineen vaikuttaa ohjeen mukaan ja huuhtele pois viileällä vedellä. Hiuksiin tulee kaunis kiilto.

  2. Ota lisäavuksi hiuksiin jätettävä hoitoaine. Se on usein vaahto tai suihke, joka myös helpottaa hiusten käsittelyä.

  3. Kokeile kesän lopulla kerran viikossa hiusnaamiota. Tämä tavallista hoitoainetta tukevampi hoitaja on erityisen tarpeellinen värjätyille, raidotetuille ja kiharretuille hiuksille. Tarjolla on myös hennoille hiuksille sopivia tuotteita, jotka eivät latista tukkaa.

  4. Älä pese liian usein. Pesu pari kertaa viikossa riittää. Päivittäinen pesu huuhtoo hiuspohjasta luontaisen suojan ja kiihduttää talirauhasia, joten hiukset likaantuvat nopeammin ja pesu rasittaa hiuksia. Kun peset, vaahdota hiukset kaksi kertaa peräkkäin: kutrit pysyvät puhtaina ja ilmavina pidempään.

  5. Levitä pesun jälkeen hiuksiin muotovaahtoa tai muuta vastaavaa. Föönaa hiukset suoriksi. Näin ne näyttävät hetken siistimmiltä.

  6. Mene kampaajalle. Leikkauta huonoiksi menneet osat pois. Pyydä samalla hoitovinkkejä.

  7. Ota hiuksiin värikäsittely. Se lisää roimasti kiiltoa.

  8. Syväpuhdista hiukset. Jos olet pessyt hiuksia millä sattuu ja uinut paljon varsinkin allasvedessä, syväpuhdistus on hyvä tehdä viimeistään uimakauden päätteeksi. Siihenkin löytyy omat aineensa.

  9. Pidä loppukesän hattu päässä. Olet suojassa auringolta, ja myös hiuksesi kiittävät. Käytä myös hiusten aurinkosuojatuotteita.

  10. Syö hyvin myös hiustesi kannalta. Jos olet kaukaa viisas, tankkaat laadukkaita kasviöljyjä, D-vitamiinia ja proteiinipitoisia ruokia sekä juot runsaasti vettä. Ne pitävät hiukset kunnossa sisältäpäin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla