Kauniin paketin juju voi löytyä vaikka lankakorista. Katso kuusi paketointi-ideaa, joista lahjan saaja ilahtuu!

1 Erilaisten paperikuosien yhdistely tekee paketista kiinnostavan. Paketoi lahja ja leikkaa toisesta paperista noin neljä senttimetriä leveät kaitaleet ”nauhoiksi”. Silkkipaperitupsun voit tehdä itse.

2 Jos kaupasta ei löydy sopivaa, lahjapaperin voi askarrella itse. Leikkaa origamipaperista erikokoisia ympyröitä. Liimaa ympyrät pakettiin. Kiedo narua monta kierrosta paketin ympäri. Jos tarpeen, liimaa taakse muutama teipinpala pitämään naruja paikoillaan.

3 Ylimääräisistä pitsinauhan paloista saa näyttävän koristeen. Kiepauta pitsi paketin ympäri ja kiinnitä nurjalta puolelta teipillä. Viimeistele paketti nauhalla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4 Lahjan paketoimiseen voi käyttää kaikkea kodista löytyvää. Esimerkiksi lankakerän loput ovat käypää tavaraa. Paperin sävyyn sopivista villalangoista solmit helposti näyttävän koristeen. Jätä solmut reippaasti näkyviin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5 Japanilaisilla Washi-teipeillä voi korvata nauhat ja narut kokonaan tai askarrella vaikka merellisen viirinauhan. Paketoi lahja ja kiedo naru lahjaan. Leikkaa teipistä kolmioita lipuiksi ja teippaa ne naruun.

6 Joskus yksinkertainen on kauneinta. Paketoi lahja ja viimeistele se sujauttamalla nauhan alle oikea kukka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla