Kun peili paljastaa ensimmäiset rypyt, on aika panostaa sisäiseen ihonhoitoon. Tämä simppeli päivittäinen tapa on yhä useammalle samanlainen itsestäänselvyys kuin auringonoton vältteleminen tai ravitsevan ruoan syöminen.

Vielä parikymppisenä ihossa luontaisesti esiintyvä kollageeni huolehtii siitä, että iho on kimmoisa ja hehkuu kauniisti.  Kollageenin tuotanto alkaa kuitenkin hiipua jo 25 ikävuoden paikkeilla, ja kolmekymppisenä ihosta jo näkyy, millaista elämää on tullut aiemmat vuodet vietettyä. 

Koska kollageeni vaikuttaa merkittävästi ihon täyteläisyyteen ja kimmoisuuteen, saa sen hupeneminen ihon veltostumaan. Nelikymppisenä iho alkaakin kuivua ja rypyt näkyvät entistä selvemmin, ja kollageenia tuottavien solujen toiminta lakkaa lopulta lähes kokonaan. Viimeistään tässä iässä kollageenin saannista kannattaakin alkaa huolehtia itse.

On itsestään selvää, että omaan hyvinvointiinsa voi kukin vaikuttaa omilla päivittäisillä valinnoillaan. Erityisesti se, mitä suuhunsa laittaa, on suuressa roolissa yleisen hyvinvoinnin ja jaksaminen kannalta. Viime vuosina on huomattu, että myös ihon kuntoon pystyy vaikuttamaan yhtä paljon sisältä- kuin ulkoapäin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kosmetiikan edelläkävijämaassa Koreassa syötäviä kollageenivalmisteita on nautittu jo vuosikaudet.

Ryppyjen syntymisen huomaa helpoiten kasvoista, mutta ikääntyminen näkyy myös käsissä, kaulalla, käsivarsissa ja reisissä. Ihon sisäinen hoito siis kannattaa, sillä muutos ei näy pelkästään kasvoilla, vaan siitä hyötyy koko keho. Ruokaan tai juomaan helposti sekoittuva Oslo Skin Labin The Solution™ Anti-wrinkle -kollageenijauhe auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, tasoittaa juonteita ja ryppyjä ja ennaltaehkäisee niiden syntymistä, koko kehossa.

Kosmetiikan edelläkävijämaassa Koreassa syötäviä kollageenivalmisteita on nautittu jo vuosikaudet. Se on yhä useammalle samanlainen tapa, kun auringonoton vältteleminen tai ravitsevan ruoan syöminen. Se mitä suuhunsa laittaa, näkyy ihossa – kannattaa siis laittaa rutiinit kuntoon ja kauneus tulee kuin kaupan päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Bloggaaja, radiojuontaja ja TV-kasvo Jenni Alexandrova, 38, on käyttänyt Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmistetta yli puoli vuotta – eikä osaa olla enää ilman. Jennin aamurutiinit sujuvat niin sutjakkaasti, että hän voisi suoriutua niistä silmät kiinni.

Säännöllisten rutiinien noudattaminen helpottaa elämää.

– Aamulla pesen ensimmäisenä kasvot niin kylmällä vedellä kuin putkistosta lähtee! Sitten levitän kasvoille A-vitamiinia sisältävän kasvoseerumin ja voiteen. Ennen kuin hörppään kupillisen kahvia, juon veteen sekoittamani kollageenijauheen, samalla kun otan päivän vitamiinit. Tästä lähtee päivä erinomaisesti käyntiin. Sitten meikkaan, käherrän tukkani ja lähden töihin.

Jenni pyrkii syömisissään tasapainoon ja priorisoi unen usein iltamenojen edelle. Rutiinit helpottavat lapsiperheen arkea.

– Koen, että säännöllisten rutiinien noudattaminen helpottaa elämää. Aamut ovat lapsiperheessä aina kaaosta, joten tietyt tavat tekevät siitä ainakin hieman sujuvampaa. Matkoilla ja lomalla hoidan aamurutiinit samoin kuten arkenakin, tosin ilman herätyskelloa. Sanotaan, että vatsa rakastaa rutiineja. Minä uskon, että myös iho rakastaa niitä!

Jenni aloitti The Solution –kollageenin käytön testijaksolla puolisen vuotta sitten, eikä malttanut lopettaa tuotteen käyttöä siihen.
– En halua enkä uskalla lopettaa sen käyttöä, koska iho on niin hyvässä kunnossa! Huomaan muutoksen etenkin kasvojeni ihossa, koska se on paljon joustavampi kuin ennen. Jopa näin talvella!

Lue lisää Jennin testijakson kokemuksista täältä.

Tutustu Oslo Skin Lab -kollageenituotteisiin täältä.

 

 

Ihon tukiproteiini, joka rakentaa ja kosteuttaa ihoa

The Solution™ Anti-wrinkle collagen on kollageenijauhe, joka nautitaan ruokaan tai juomaan sekoitettuna ja joka vaikuttaa ryppyihin sisältäpäin. Tuote ehkäisee ihon vanhenemista ja tasoittaa juonteita ja ryppyjä.

Tuote on pakattu käytännöllisiin annospakkauksiin. Jauhe on täysin mautonta ja se voidaan sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan – ja nauttia silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. The Solution™ on tärkeä osa ihonhoitoa, johon on aina aikaa!

Tuote sisältää vain yhden ainesosan, tyypin 1 hydrolisoitua kollageenia – ei lisäaineita, rasvoja tai hiilihydraatteja. 
Lue lisää kollageenista täältä.

Hyödynnä tarjous ja tilaa Oslo Skin Labin The Solution™-kollageenia klikkaamalla alta. Saat ensimmäisen pakkauksen hintaan 17,85 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla