Tuoksut auttavat rakentamaan kodin tunnelmaa. Aamuun sopii energisoiva ja iltaan rentouttava tuoksu.

Sopisiko teille sitruunan, vaniljan vai pionin tuoksu? Ota oman asunnon tyylin mukaiset tuoksut osaksi sisustusta. Tuoksut vaikuttavat tunteisiin: hyvä tuoksu voi saada paremmalle mielelle. Tuoksujen avulla teet kodista vaivihkaa vielä viihtyisämmän.

Keväällä kodin tuoksu saa innostaa aisteja, inspiroida ja viedä iloisiin tunnelmiin. Aamuun sopii energisoiva sitruunan tuoksu ja iltaan rentouttava vaniljan tuoksu. Esimerkiksi kylpyhetkeen spa-tunnelmaa luo tuoksukynttilä kylpyhuoneessa.

Kevätkodin viime silauksen voi tehdä tuoksuilla myös viikkosiivouksen päätteeksi ja korostaa vaikkapa puhtaan pyykin raikkautta. Jos haluaa lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, imurin pölypussiin sujautettu tuoksupussi raikastaa asunnon. Tuoksut tuovat arkeen pientä luksusta ja myös viimeistelevät kodin juhlaa varten.

Tee testi ja osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa Glade-tuoksutuotteita kotiisi. Tutustu myös arvonnan sääntöihin.

Tunne Glade-tuoksu

Glade-tuotteet sopivat kodin jokaiseen huoneeseen – raikastamaan ja luomaan tunnelmaa. Valittavissa on aerosoleja, ilmanraikastimia, hyytelöitä, tuoksukynttilöitä ja sähköisiä raikastimia. Myös tuotteiden ulkonäköön on kiinnitetty huomiota; valikoimissa on entistä modernimpia, suomalaiseen sisustusmakuun sopivia raikastimia ja mietoja tuoksuja. Tutustu Glade-tuotteisiin.