Näyttääkö tutulta?
Näyttääkö tutulta?

Kun vaate on ollut päällä kerran eikä tunnu tarpeeksi likaiselta pyykkikoriin heitettäväksi, se jää usein lojumaan sohvalle tai tuolinreunalle. Näillä vinkeillä saat järjestystä puolipitoisille vaatteille.

1. Raivaa niille oma hylly

Kun puolipitoisille vaatteille on pyhitetty kokonainen hylly vaatekaapissa, ne eivät pääse sekoittumaan puhtaisiin vaatteisiin. Siten pari kertaa käytetyt vaatteet löytää myös seuraavanakin aamuna helposti.

2. Varaa niille koukkuja

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Makuu- tai vaatehuoneen seinälle voi asentaa koukkuja, joihin päivän päällä olleet vaatteet voi ripustaa odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Ripustaminen käy nopeasti, eikä vaatetta tarvitse ryhtyä esimerkiksi viikkaamaan. Jos koukun haluaa piiloon, sen voi asentaa myös vaatekaapin sisäpuolelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Hanki niille teline

Vaatteiden säilyttämistä varten hankittu teline on sisustajan huippuvalinta, sillä se on paljon kauniimpi kuin nurkassa vaatteita pursuileva tuoli. Teline voi olla esimerkiksi kapea rekki, jonka kaksi putkea ovat hieman eri tasolla. Alemmalle tasolle voi tällöin laittaa esimerkiksi puolikäyttöiset housut ja ylemmälle puserot. Rekkiin voi ripustaa myös henkaria kaipaavat vaatteet, jolloin ne pysyvät siisteinä.

Myös sisustustikkaat voivat hoitaa vaatetelineen virkaa.

Lähteet: Martat, Himassa.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla