Kärähtävätkö leipomuksesi uunissa turhan usein tai jääkö joku osa pikemminkin raa'aksi? Katso tästä, mihin mitäkin kannattaa uunissa laittaa.

* Uunin alimmalla tasolla paistetaan

- leivät

- kakut

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

- pullapitkot ja

Sisältö jatkuu mainoksen alla

- paksut, runsastäytteiset piirakat.

Paiston loppupuolella ne voi nostaa astetta ylemmäksi, jos pinta uhkaa jäädä liian vaaleaksi.

* Uunin keskimmäisellä ritilätasolla paistetaan

- pikkupullat

- sämpylät

- sarvet ja

- ohuet piirakat, joissa ei ole kovin runsaasti täytettä.

* Ylimmällä tasolla voi paistaa

- pikkuleivät

- rieskat

- pizzat ja

- karjalanpiirakat.

Lue myös:

Näin leivot onnistuneet pullat

8 vinkkiä alumiinifolion käyttöön

Sisältö jatkuu mainoksen alla