300 g silakkafileitä

Etikkaliemi
3 dl vettä
½ rkl suolaa
¾ dl väkiviinaetikkaa
Lisäksi

1 ruukku ruohosipulia
1 pieni punasipuli
½ dl oliiviöljyä
½ dl kapriksia
2 tl sokeria
mustapippuria

Tarjoiluun
maalaisleipää
hapatettua punakaalia

Leikkaa silakkafileistä selkäevät. Sekoita etikkaliemi ja laita silakat maustumaan viileään kahdeksaksi tunniksi.

Siivilöi kaloista etikkaliemi ja kuivaa fileet.

Hienonna kalat, ruohosipuli ja punasipuli. Sekoita ja lisää oliiviöljy, kaprikset, sokeri ja mustapippuri.

Viipaloi maalaisleipä ja ota pienellä muotilla viipaleista paloja. Lusikoi leipien päälle silakkatartaria. Halutessasi koristele annosleivät hapatetulla punakaalilla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla