4–6 annosta

700-800 g karitsankaretta, -paahtopaistia ja -kyljystä
1 pihvitomaatti
1 makea sipuli
2–3 eriväristä paprikaa
1 pieni kesäkurpitsa
maun mukaan suolaa ja mustapippuria myllystä
muutama oksa tuoretta rosmariinia ja timjamia

---

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Nosta siistityt lihapalat huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Leikkaa tomaatti ja kuorittu sipuli viipaleiksi. Halkaise pestyt
paprikat ja poista niiden sisukset ja kanta. Lohko paprikanpuolikkaat
kookkaiksi paloiksi. Pese ja viipaloi kesäkurpitsa.

2. Kuumenna öljytty paistoparila ja paista lihapalat molemmin puolin juuri
ja juuri kypsiksi. Mausta ne suolalla ja pippurilla ja pidä lämpiminä.

3. Paahda kasviksiin kaunis paistopinta molemmin puolin. Kokoa kaikki
ainekset parilalle tai laakeaan tarjoiluastiaan. Nosta tarjolle. Nauti esimerkiksi paistetun halloumijuuston, keitetyn riisin ja ruskean punaviinipohjaisen kastikkeen kanssa.

Vinkki! Vaihtelua annokseen saat lisäämällä parillalle paistettua
kananfileetä sekä valkosipulilla ja timjamilla maustettuja
lampaanlihapullia.

Teksti Marja Samuli, kuva Sanna Peurakoski, ohje Remzi Berktas

Sisältö jatkuu mainoksen alla