Suppilovahveron paras satokausi on syys-lokakuussa, mutta niitä voi kerätä vielä lumen altakin syötäväksi.

Jos metsästä tarttuu mukaan valtavasti sieniä, kannattaa niitä myös säilöä myöhempää herkuttelua varten. 

Sieniborssi lämmittää syksyn viileillä säillä. Keiton voi tehdä myös kuivatuista sienistä.

Uunikuhataskut maistuvat kermaisen suppilovahverokastikkeen kanssa. Kastikkeeseen sopivat myös kantarellit.

Tuttu sienirisotto saa uuden säväyksen keltaisesta syyskurpitsasta ja salviasta.

Iltateen kanssa maistuvat rukiiset sienikukkoset. Tee näitä myös vierasvaraksi pakastimeen.

Kokeile myös näitä reseptejä:

Munakasrulla suppistäytteellä

Suppilovahvero-pekonipiirakka

Sieni-jauhelihapihvit

Suppispizzat

Peruna-sienipiirakka

Lukijoiden parhaat sienikuvat löytyvät täältä. Voit käydä myös lisäämässä kuvia sienisaaliistasi galleriaamme.