Jos olet niin onnekas, että pakastimesi täyttyy syksyisin hirvenlihasta, kokeile näitä reseptejä.

Millä perusteella valitset reseptit, joihin tartut?
Päätätkö houkuttavan otsikon, kaapista löyty­vien raaka-aineiden vai suosituksen perusteella? Syksyisessä lempiohjeessani yhdistyvät ne kaikki. Googletan sen joka vuosi. Olen näet niin onnekas, että joka syksy pakastimeni täyttyy hirvenlihasta.
Ohje on peräisin mukavasta Pastanjauhantaa-blogista, jonka ohjeisiin olen oppinut luottamaan. Muistan sen nimellä hunajainen hirvipata.
Seitsemän raaka-ainetta mausteet mukaan lukien synnyttävät herkkua, jota voisi syödä syksyinen sunnuntai toisensa jälkeen.

Paljasta alla olevassa kommenttikentässä oma suosikkireseptisi!

Kokkaa hirvenlihasta myös 

Hirvi-kaalikääryleet 

Kreikkalainen hirvipata 

Hirvi-moussaka

Juhlava hirvipaisti