Kokkaa lasagnea reilu annos, sillä ruoka on yhtä hyvää seuraavanakin päivänä.

Tonnikalalasagne on helppo ja herkullinen ruoka, jota voi muunnella maun mukaan.

Juustokastikkeeseen voi ujuttaa ranskankerman ja smetanan loput. Tonnikalakastikkeen joukkoon voi lisätä sitruunamehua, oliiveja tai pinaattia. Kastikevälejä voi mehevöittää halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Mikä parasta, molemmat kastikkeet voi valmistaa edellisenä päivänä ja vain lämmittää notkeiksi ennen lasagnen kokoamista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lasagne ei myöskään kärsi pakastamisesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näin onnistut lasagnen teossa:

Sekoita jauhot huolellisesti rasvaan.

Kun lisäät maidon kattilaan, sekoita seosta hyvin pohjia ja reunoja myöten, jotta  jauhot eivät paakkuunnu. Näin kastikkeesta tulee sileää.

Lasagnesta tulee mehevää, kun täytteen määrässä ei turhia säästellä. 

Pilko lasagnelevyt vuoan kokoisiksi. Murusetkin sulautuvat hyvin sekaan.

Anna lasagnen vetäytyä peitettynä 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Tonnikalalasagnen seuraksi sopivat raikas salaatti ja suolakurkut. Purista annoksen päälle sitruunamehua.

Vinkki! Tonnikala on eettisesti kalastettua ainakin, kun purkissa on MSC-merkintä.

Tonnikalalasagnen tarkan reseptin löydät Soppa365:stä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla