Kumpi maistuu maukkaammalta?
Kumpi maistuu maukkaammalta?

Makkara maistuu ja grillissä paistuu! Nyt selvitämme, miten paistetusta grillimakkarasta KK:n lukijat tykkäävät. Katso viisi kuvaa eri tavoilla paistetuista grillimakkaroista, ja valitse, mikä niistä on paras.

Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla kuvan alla olevaa sinistä ympyrää.



Mitä suotta kypsentämään! Makkara maistuu parhaalta lähes jääkaappikylmänä.


Grillimakkara on herkullisimmillaan, kun siinä on päällä nokikarstaa, ja makkara on sisältä kylmä.


Lämmin ja suutuntumaltaan pehmeä makkara vaatii täydellisen hiilloksen ja kärsivällisen paistajan. Juuri siksi se on paras.


Täydellisessä makkarassa on kuuma sisus ja pintaan on paahtunut rapsakka kuori.


Liekitettyä hiillosmakkaraa, kiitos! Makkarassa on syytä olla mahdollisimman palanut kuori, ja sen täytyy valmistua nopeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näin paistat täydellisen grillimakkaran

  1. Nosta makkara huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista.
  2. Viiltele tai pistele makkaraan reikiä ennen grillaamista.
  3. Älä paista makkaraa kuumalla lämmöllä, vaan pikkuhiljaa miedolla tulella tai hiipuvalla hiilloksella.
  4. Anna makkaran vetäytyä hetki grillaamisen jälkeen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla