Tilaajille
Jukka Rousu, 38, eli muusikko Jukka Poika asuu Turun Kakskerrassa. Hänen siskonsa   Nina Rousu, 45, on kiertänyt maailmaa ja asuu  diplomaattimiehensä ja kahden  poikansa kanssa Intiassa Delhissä.   Jukan perheeseen kuuluvat vaimo Teija Stormi ja kolme lasta edellisestä liitosta. Jukka on julkaissut vastikään singlen Ikivihree ja Nina kirjan Joko ollaan perillä.
Jukka Rousu, 38, eli muusikko Jukka Poika asuu Turun Kakskerrassa. Hänen siskonsa Nina Rousu, 45, on kiertänyt maailmaa ja asuu diplomaattimiehensä ja kahden poikansa kanssa Intiassa Delhissä. Jukan perheeseen kuuluvat vaimo Teija Stormi ja kolme lasta edellisestä liitosta. Jukka on julkaissut vastikään singlen Ikivihree ja Nina kirjan Joko ollaan perillä.

Muusikko Jukka Poika viihtyy kotona eikä kaipaa kylmästä lämpimään. Isosisko Nina Rousu taas on tottunut muuttamaan maasta toiseen.

Jukka Rousu:

Ninalla oli meistä sisaruksista eniten räiskyntää vanhempien kanssa. Hän oli 1970-luvun kasvatti ja kuumapää. Nina venytti vanhempiamme niin paljon, että me pikkuveljet pääsimme paljon helpommalla.

Nina on minua seitsemän vuotta vanhempi. Nuorempana...

Sisältö jatkuu mainoksen alla