1. Karoliina Niskanen ja Jaakko Jämsä ovat Poni ja Puluboi.
1. Karoliina Niskanen ja Jaakko Jämsä ovat Poni ja Puluboi.
2.  Riikka Ala-Harjan kirjoittamassa kuunnelmassa avataan kita.
2. Riikka Ala-Harjan kirjoittamassa kuunnelmassa avataan kita.
3. Matti Ijäksen komedia ruotii työelämää.
3. Matti Ijäksen komedia ruotii työelämää.

Mikä olisi mökillä nostalgisempaa kuin radion kuunteleminen? Tiesitkö, että sieltä tulee edelleen aivan huikeita kuunnelmia? Esimerkiksi nämä.

Äänimaisemia sukupuusta

Tämä on jännää: miten kerrotaan historiasta ja sukututkimuksesta musiikin avulla? HattiBhutamBand soittaa, Minna Haapkylä, Elsa Saisio ja Antti Reini kertovat. Sukupuu, Yle Radio 1, pe 30.6. klo 22.05.

Suora lähetys yöstä

Tämäkin on jännää: kuunnelman tekijät jalkautuvat Helsingin yöhön, äänittävät siellä viisi pienoiskuunnelmaa ja lähettävät ne suorana kuulijoille. Toivon yö, Yle Radio Suomi, la–su 1.7.–2.7. klo 23.03.

Operetti paremmasta maailmasta

Mitä tapahtuu, kun Vauraan perhe päättää siirtää rahatehtaansa Intiaan? Radio-operetti lähetettiin ensi kerran 2010, ja siinä näyttelee ikimuistoinen Kalle Holmberg. Toivon operetti, Yle Radio 1, su 2.7. klo 15.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Musikaali sekaisesta elämästä

24-vuotiaalla Annilla on suhde ukkomieheen, köyhyyttä enteilevä ura lavarunoilijana ja muutenkin elämä sotkussa. Jotain tarttis tehdä. Koomisen popmusikaalin käsikirjoitti, sävelsi ja sanoitti Maija Vilkkumaa. Mä halusin olla suffragetti, Yle Radio Suomi, alkaen pe 3.7. klo 17.30.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jumalilla on tylsää

Jumalat köllöttävät pilvien päällä, juovat rommia ja kurkistelevat alas ihmisten touhuihin. Rooleissa muun muassa Heikki Nousiainen ja Anneli Sauli. Seuraava pilvi seuraava pilvi, Yle Radio 1, ma 3.7. klo 19.03.

Kita auki

Kun kaksi suuhygienistiä esittelee kuulijalle ihmisen suun, mitään ei jää hampaankoloon. Kita, Yle Radio 1, ma 10.7. klo 19.03.

Töissä kehitytään taas

Työpaikalla pidetään kehityskeskusteluja ja virkistyspäiviä, ja innovointikonsultit törmäilevät toisiinsa. Matti Ijäksen ohjaama komediasarja alkoi jo toukokuussa, mutta kyytiin ehtii aina. Töissä täällä, Yle Radio 1, la klo 15.

Rakas, ihana Puluboi!

Karoliina Niskanen (Poni) ja Jaakko Jämsä (Puluboi) lukevat Veera Salmen iki-ihanaa lastenkirjaa. Puluboin ja Ponin kirja, Yle Puhe, su klo 7.45.

Sisältö jatkuu mainoksen alla