Oikea Facebook-päivitys oikeaan aikaan – ja teet itsestäsi täydellisen naisen! Poimi valmiit Facebook-päivitykset jokaiselle viikonpäivälle ja merkkipäiviin, ja teet varmasti vaikutuksen.

Lauantaiaamu:
Olipa ihana naisten ilta! Juttelimme anopin kanssa aamukolmeen – maailma on taas vähän parempi paikka.

Lauantai-ilta:
Ilta kotona kaksin ilman lapsia. Se joka väittää, että suurin huuma kestää parisuhteessa puolitoista vuotta, on väärässä! ;)

Sunnuntaiaamu:
Kumpi ensin, siinäpä pulma: Salille vai lenkille?

Sunnuntai-ilta:
Mistä on hyvät sunnuntait tehty? Treenaamisesta ja mustikka–lehtikaalismoothiestakyyhkyballottinet ja papucassoulet -aterian teosta ja pöydän ympärille kokoontuvista sukulaisista, pitsirannekkeiden neulomisesta Tarkovskin Solaris-elokuvaa katsellen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Maanantaiaamu:
Suukko parisängystä noustessa, suukko päiväkodin ovella, suukko autossa koulun edessä. Valmiina uuteen hyvään viikkoon – mutta työpaikalla vain poskipusuja :)

Tiistai-ilta:
Joskus puhelin soi kesken kaiken. Lankkua 6 min 30 sek.

Keskiviikkoilta:
Onnea innostavan työpäivän jälkeen on: 10-vuotiaan tekemä parsarisotto, 8-vuotiaan leipoma rocky road -raakakakku ja 3-vuotiaan kattama pöytä.

Torstai-ilta:
Salil eka, salil vika!

Perjantai-iltapäivä:
Jos kotona ei odottaisi niin rakkaita tyyppejä, en haluaisi lähteä töistä koskaan pois. #maailmanparastyö # maailmanparaspomo

MUISTA MYÖS MERKKIPÄIVIEN PÄIVITYKSET:

Loppiainen:
Rapujuhliin teetetty kotelomekko ei valehtele: jouluksi tekemäni paahdettu voimajoneesi, lohipastrami ja joulutrifle toivat kilon lisää. Salille, lompsis!

Maailman ympäristöpäivä, 5. kesäkuuta:
Hyvää Maailman ympäristöpäivää, ystävät! Kuukausilahjoittajana kannan pienen korteni kekoonne WWF, sekä Unicef, Amnesty, World VisionPelastakaa Lapset ja John Nurmisen Säätiö. Teette huikeaa työtä.

Juhannus:
Silmien alla tyyni järvi, mielessä jo joululahjat. Yöttömässä yössä opetan Roosa nauha -kirjoneulesukkien tekoa keskimmäiselleni ja olen aidosti läsnä.

Hääpäivä:
Rakastan sinua tänään enemmän kuin eilen mutta vähemmän kuin huomenna. #16.hääpäivä #päivääkäänenvaihtaisipois

Esikoisen syntymäpäivä:
Äitinä 15 X 365 upeaa päivää. Teinin äitiys on parhautta.

Kuopuksen syntymäpäivä:
Me sinut tehtiin mutta sinä meidät loit. Onnea 3-vuotias ilopillerini, pyöräilymestari, kielikylpyläinen ja shakin pelaaja!

Itsenäisyyspäivä:
Piparitalotalkoot kahdeksan kummilapsen kanssa. Ikkunaruuduiksi liivatelehdet, ikkunaluukuissa lehtikultaa – mikään ei voisi olla hauskempaa!

Jouluyö:
Mielessä kiitollisuus läheisistä ja lämmöstä sekä kaikista toivomistani ja saamistani aineettomista lahjoista. Myös kausikortit Musiikkitaloon ilahduttavat koko ensi vuoden. <3

Lue myös:

Tee itsestäsi täydellinen nainen – kuukausittaiset Facebook-päivitykset koko vuodeksi

Näin menee täydellinen työpäivä

Vilma Lehtisen Suorat sanat: Onko Facebook-tykkäys aitoa?

Kolumnisti Erkki Lampén kirjoittaa Facebookista: "Tykkään vaikka en tykkää"

Sisältö jatkuu mainoksen alla