KK valitsee Kodinkuvalehti.fi-saitin keskusteluista viikon parhaan kommentin ja palkitsee sen kirjoittajan. Viime viikon voittaja kirjoitti siitä, saako puolison lihomista moittia.

Nimimerkki Vierailija otti kirjoituksessaan kantaa nettijuttuun Puoliso vaati Kaisaa laihtumaan.

Kirjoittaja kommentoi artikkelia näin:

"Mielestäni tarinoiden kaltaisille miehille ei kelpaa mikään, koska he ovat itse niin täydellisiä. Aikuisuuden kynnyksellä seurustelin miehen kanssa, joka varmuuden vuoksi alkoi kommentoida syömisiäni.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Olin hoikka tai normaalivartaloinen, mutta perheessäni muut ovat ylipainoisia. Siksi hän aina ohimennen kommentoi, jos söin joskus suklaapatukan tai muuta vastaavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se oli todella ärsyttävää, sillä hän sai rauhassa syödä ja juoda, mitä halusi.

Hän oli aivan tavallinen mies, vaikka luuli olevansa suuri lahja naisille.

Onneksi monen asian summana ymmärsin lähteä. Minä olen meistä kahdesta löytänyt onneksi itselleni puolison, jonka kanssa olen saanut toteuttaa haaveita ja elää kohta kymmenen vuotta. Onnellista elämää."
 

rumilus

Hyvin usein puhutaan siitä, että mies moittii naisensa ulkonäköä, jos hänellä on ylipainoa. Minäkin olin reilusti ylipainoinen, ja aloin omatoimisesti laihduttamaan. Saavutin aika helposti normaalipainon ja omasta mielestä olin ihan hyvän näköinenkin. Mies alkoi moittimaan ja haukkumaan rumaksi yms ja meillä meinasi mennä välit poikki sen takia. Ennen hän kyllä arvosteli sitä, että napostelen kaikkea hyvää ja kun lopetin sen, niin sekään ei ollut oikein. Hän olisi mieluummin nähnyt minut "pullukkana", mutta minua itseäni ahdisti oma peilikuva ja olo, kun kaikki vaatteet ahdisti. En antanut periksi. Haluan pitää hoikat linjani ja jatkan treenaamista ja urheilua ihan samalla tavalla. Pääsen kyllä lenkille yksinkin ja koska "vain seurustelemme" emmekä asu yhdessä, niin minun ei senkään vuoksi tilittää syömisiä tai syömättä jättämisiä. Minulla ei ole mitään syömishäiriötä, vaan syö kyllä ihan riittävästi, enhän muuten jaksaisi liikkuakaan tai olla töissä. Olo on todella hieno ja pystyn kyllä pitämään itsestäni huolta.

Hienoa, nimimerkki Rumilus! Olet selvästi viisas ihminen, joka osaa puolustaa omia tarpeitaan ja tietää, miten haluaa elää. Kenelläkään ei todellakaan ole velvollisuutta tilittää toiselle ihmiselle syömisiä tai syömättä jättämisiä. Hyvää jatkoa sinulle ja lämmin halaus!

Sisältö jatkuu mainoksen alla