Kerro meille, mitä kauniita hetkiä löydät arjen kaaoksen keskeltä.
Kerro meille, mitä kauniita hetkiä löydät arjen kaaoksen keskeltä.

Kerro, millaisia ovat arkesi parhaat asiat ja hetket. Kyselyyn osallistuneiden kesken arvotaan 200 euron lahjakortti S-ketjun myymälöihin.

Kaikki hyvin, mutta silti kiukuttaa ja harmittaa. Sataa räntää, puoliso kuorsaa ja taas tuli kinaa roskien viennistä. Toisaalta kaiken tämän keskellä on myös onnen ja ilon hetkiä. On ihanaa herätä rakkaan vierestä, nauraa ystävien kanssa ja heilutella varpaita meressä.

Osallistu Kodin Kuvalehden kyselyyn ja kerro, millaisia ovat arkesi parhaat asiat ja hetket. Mistä olet kiitollinen? Entä mitkä asiat unohtuvat helposti arjen tohinassa?

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 200 euron lahjakortti S-ketjun myymälöihin. Jos haluat osallistua arvontaan, jätäthän kyselyn lopuksi yhteystietosi. Kyselyn vastauksia voidaan käyttää Kodin Kuvalehden jutuissa ja mainoksissa. Vastaa 25.3. mennessä. Palkinto arvotaan 26.3.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Minun on vaikea sanoa avunpyyntöihin ei, sillä pelkään menettäväni ystäväni.

Olen vähitellen huomannut, että avuliaisuuttani käytetään hyväksi. Mitä minun pitäisi tehdä, kun ei haluaisi olla pikkumainen, mutta kuppini täyttyy?

Minun on vaikea sanoa avunpyyntöihin ei, sillä pelkään menettäväni ystäväni. Toisaalta, onko sellainen kaveruus minkään väärtti, joka loppuu siihen, että toinen ei tosinaan jaksa auttaa?

Vaikka kieltäytyminen on minulle vaikeaa, olen nyt päättänyt tehdä muutoksen. En enää auta ihmisiä, jotka eivät tunne vastavuoroisuutta.

Sun mutsis

Kaiken kokemani jälkeen minusta sujuva arki on parasta, mitä voi olla.

Ihmettelen nykyisin vallalla olevaa arjen halveksintaa. Sanalla ’arkinen’ tarkoitetaan mitäänsanomatonta, väritöntä ja tylsää. Arki nähdään yksitoikkoisena puurtamisena.

Elämässäni on ollut niin vastoinkäymisiä kuin myös suuria onnen hetkiä. Kaiken kokemani jälkeen minusta arki on parasta, mitä voi olla. Hyvin sujuvassa arjessa ei ole suuria murheita tai ongelmia eikä myöskään huikeita rakastumisia, jotka sotkevat elämän kokonaan ruokahalusta ja nukkumisesta alkaen.

Tavallinen arki sisältää onnenhetkiä ja mukavaa yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa. Tasaisen arjen vastoinkäymiset ovat kohtuullisia ja niiden kanssa selviää ilman, että koko elämä romahtaa. Kun arki on mukavan tasaista, ihmisen ei tarvitse joka päivä pähkäillä, että mitenköhän tämäkin päivä menee.

Olen sitä mieltä, että tavallisen arjen maine pitää parantaa. Arki on ihmisen parasta aikaa!

Arkimaija