”Hävetti hirveästi”, kertoo yksi mokailija.
”Hävetti hirveästi”, kertoo yksi mokailija.

Mokailut, tunaroinnit ja hölmöt kömmähdykset jäävät joskus elävinä  mieleen vuosikausiksi. Kerro hulvattomin duunimokasi ja osallistut kirjapalkinnon arvontaan!

Eräs mokaaja kertoo:

”Olin työurani alkupuolella töissä toimistossa, jossa talletettiin paljon paperia mappeihin. Muuten puheliaassa ja naisvaltaisessa toimistossa sain sattumalta huonetoveriksi miehen, joka oli aika juro ja harvasanainen. Häntä ei sermin takaa näkynyt, joten emme paljonkaan jutelleet.

Eräänä päivänä etsin mappia, johon oli laitettu tarvitsemiani papereita. Huomasin sen olevan huonetoverini takana hyllyllä. Kurottelin mappia ylhäältä, ja pudotin sen korkealta hänen päähänsä. Mies huusi kivusta ja itse kirkaisin myös. Pyytelin anteeksi vuolaasti ja katosin sermin taakse. Hävetti kauheasti.”

Jaa oma kommelluksesi! Osallistu kyselyyn viimeistään perjantaina 17.8.2018.

Kyselyyn osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Mia Jokinivan Vapaudu stressistä -kirja.

Vastauksia voidaan käyttää nimettömänä osana KK:n juttua. Ilmoitamme kirjapalkinnon voittajalle henkilökohtaisesti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Ystäväni ottaa kesken juttelun kännykän käteensä ja alkaa selata sitä.

Mitä hyödyttää poistaa kännykästään some-kilkkeet, jos ystävälle kännykkä on tärkein?

Ystäväni on vuosi vuodelta enemmän kiinni kännykässään. Kun tapaamme ja juttelemme, hän ottaa yhtäkkiä puhelimen esiin ja alkaa selata sitä. Vaikka olemme kahvilla tai syömässä, kännykkä ilmestyy yhtäkkiä hänen käteensä.

Olimme isoissa synttäribileissä, jossa oli puheita ja esityksiä. Kesken puheiden ystäväni kaivoi puhelimensa esiin ja alkoi selata sitä. Siitä tulee olo, että olemmepa me hänen mielestään tylsää seuraa. Mielestäni se on myös ylimielisyyttä, kun hän osoittaa ikävystymisensä noin selvästi.

En oikein tiedä, miten sanoisin tämän ystävälleni, mutta sen tiedän, että ei tee kauheasti mieli tavata, kun olen niin tylsää seuraa.

Tylsää seuraa

Unelmat voivat toteutua, kun etenee askel kerrallaan, kirjoittaa lukijamme.
Unelmat voivat toteutua, kun etenee askel kerrallaan, kirjoittaa lukijamme.

Unelmia pitää tavoitella, tehdä niiden hyväksi suunnitelma ja edetä pienin askelin, ajattelee lukijamme.

Joskus käy niin, että ihminen torppaa itse unelmansa omilla tiedostamattomilla ajatusmalleillaan. Toivottomuus kertoo kadotetusta itsetunnosta, itsensä hukkaamisesta ja katkeruuden vallasta.

Mieti, haluatko katkeruuden syövän elämääsi. Kannattaa pohtia näitä asioita: Olenko tehnyt aidosti kaikkeni, jotta voisin tulla tyytyväiseksi? Ovatko unelmani vain epämääräisiä ajatuksia jostain paremmasta? Olenko valmis katsomaan, mitä ne tarkoittavat konkreettisesti?

Unelmia pitää tavoitella ja suunnitelmia niiden hyväksi tehdä. Unelmiinsa pitää myös uskoa ja niitä kohti edetä pienin askelin.

Tiedän, mistä kirjoitan. Olin jo melkein uponnut, mutta räpistelin takaisin ylös katsomalla peiliin ja ottamalla elämäni omiin käsiini.

Tsemppiä

Tsemppiä myös täältä

Lukijan kirje: Unelmat eivät toteudu, jos ei niiden hyväksi tee mitään

Ihmisten kesken kanssamatkustaja, Tsemppiä, kirjoitti unelmien torppautumisesta. Olen kokenut elämässäni samaa. Varsinkin nuorempana minulla riitti unelmia vaikka muille asti. Nyt jälkeenpäin ajattelen, ettei minulla riittänyt puhtia niiden toteuttamiseen. Olisin halunnut latvasta puuhun eli valmiille pöydälle. En ollut oikeasti valmis tekemään työtä untelmieni eteen. Toki pitkässä joksussa moni unelma on totetunutkin. Olen onnellinen elämässäni. Kuitenkin minulla on yhä keski-iässäkin unelmia...
Lue kommentti