Mikä mietityttää? Kerro se Ihmisten kesken -palstalla.
Mikä mietityttää? Kerro se Ihmisten kesken -palstalla.

Kirjoita Kodin Kuvalehden suositulle Ihmisten kesken -palstalle. Arvomme kirjoittajien kesken uutuuskirjoja.

Kodin Kuvalehden rakastetulla Ihmisten kesken -palstalla ihmetellään, iloitaan, surraan ja lohdutetaan. Parasta on, kun jaettu murhe tai muu ajatus tavoittaa kohtalotoverin tai toisen tarina koskettaa ja herättää oivalluksen.

Tule mukaan keskustelemaan ihmismielen ja -suhteiden kiehtovista kiemuroista!

Kirjoita omasta elämästäsi tai vastaa muiden kirjeisiin sähköpostilla. Lähetä kirjeesi osoitteeseen ihmisten.kesken@sanoma.com.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Liitä mukaan nimimerkkisi, jolla toivoisit kirjeesi julkaistavan Kodin Kuvalehdessä. Kirjeet käsitellään luottamuksellisesti, ja kirjoittajan henkilöllisyys jää vain palstanpitäjän tietoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Arvomme kirjoittaneiden kesken uutuuskirjoja aina lehden ilmestyessä. Onnettaren suosikeille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Voit myös osallistua keskusteluun netissä vastaamalla Lukijan kirjeisiin niiden kommenttikentässä.

Viimeaikaisia lukijan kirjeitä löydät tästä linkistä.

Vierailija

En pidä kilpailustanne, jossa valokuvataan jokin vaatekappale tms., koska itse en osaa lähettää valokuvia tietokoneen kautta. Palkinnot ovat hyviä mm.laivaristelyitä ym. Eikö niihin voisi osallistua muuten kuin valokuvaamalla? Toivon vähän tasa-arvoa tännekkin.

  • ylös 18
  • alas 11
Teekutsuton

Kannattaa myös muistaa, että Suomessa on paljon uskontojen uhreja, eli raakaa perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneita, joita on uskonnon verukkeella alistettu ja pahoinpidelty. Heille joulun vietto, tuo ikävät muistot mieleen. Vähemmän olisi enemmän, rikkaidenkin joulun vietossa. Kohtuullisuus kohottaisi juhlan arvoa. 

  • ylös 15
  • alas 13
Sisältö jatkuu mainoksen alla