Moni tuttu on sanonut, ettei uskalla hankkia kahta lasta enempää, koska ei kykene sitten takaamaan lapsille elämänlaatua ja tasokasta äitiyttä.

Kerroin lapseni tarhakaverin äidille, että meille tulee viides lapsi.

”Ohhoh! Koet ilmeisesti olevasi erityisen hyvä ja pätevä äiti”, hän kommentoi.

En koe olevani erityisen hyvä äiti. Päinvastoin. En ole hankkinut näin paljon lapsia siksi, että ajattelisin olevani erityisen pätevä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuttavani ajatus on yleinen yhteiskunnassa, jossa äitiyden katsotaan olevan suorituslaji, ja ihmisillä on aina vain vähemmän lapsia. Oikeuden isoon perheeseen saa, kun on mahdollisimman täydellinen. Moni tuttu on sanonut, ettei uskalla hankkia kahta lasta enempää, koska ei kykene sitten enää takaamaan lasten elämänlaatua ja tasokasta äitiyttä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse koen, että mitä enemmän lapsia olen saanut, sitä armollisempi minusta on tullut. Suuren katraan kanssa on tingittävä täydellisyydestä. Se on helpottava tunne. Sitten vain tekee parhaansa.

Riittävän hyvä äiti

Äitix15

En ymmärrä miksi ihmetellään suurta perhettä kun toisaalla ollaan huolissaan ettei lapsia synny riittävästi. Itsellä 15 lasta kaikki on paikkansa löytäny yhteiskunnassa. Tavallisia työntekijöitä. En koe mitään näistä omaksi ansiokseni.

Vierailija

Kiva kirjoitus, mutta olipa törppö tuo saamasi kommentti, että koetpa olevasi pätevä äiti. Arvostelijoita löytyy aina. Tärkeintä on, että pystyy itse elättämään lapsensa. Eikä sekään varmaan enää ole niin tärkeää, kun yhteiskunnassa on niin kova lapsipula, eli kai se valtiovaltakin muutaman lapsen elämisen maksaa, että saa veronmaksajia. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla