Ympärilläni on ihmisiä, joiden kaavoihin kangistuminen ja joustamattomuus kauhistuttavat. En halua, että minusta tulee samanlainen mielenipahoittaja.

Olen huomannut, että fyysisen kunnon säilyttäminen vaatii ponnistelua. Pelkkä arjen hyötyliikunta ei tunnu enää riittävän.

Fyysisen kunnon säilyttäminen on kuitenkin yksinkertaista, kun tietää, että siihen auttaa liikunnan lisääminen. Mutta kuinka säilyttää henkinen kunto, mielen notkeus?

Ympärilläni on ihmisiä, joiden kaavoihin kangistuminen ja joustamattomuus kauhistuttavat. En halua, että minusta tulee mielenipahoittaja, jota suku, ystävät ja naapurit väistävät, koska eivät enää jaksa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ongelman tiedostaminen auttaa hieman, mutta se ei riitä. Yritän tehdä käytännön harjoituksia: Pyrin tekemään asioita uudella tavalla, toisin kuin olen tottunut. Kuuntelen muiden mielipiteitä ja yritän olla vastaamatta ensimmäiseksi ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta riittääkö se? Mitä muuta voin tehdä? Entä jos minusta sittenkin tulee änkyrä? Miten tunnistan muutoksen itsessäni, jos ei kukaan kehtaa sanoa.

Mielen jumppaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla