Työyhteisöissä ja muissa ryhmissä tulisi olla väylä myös niille, jotka eivät ole Facebookissa.

Monet nuoret ja keski-ikäisetkin ihmiset olettavat, että kaikki ovat Facebookissa. Minä en ole. En ole koskaan ollut ja pärjään loistavasti ilman sitä.

Puolisonikaan ei tarvitse Facebookia. Käytän kyllä Whatsappia, lähetän tekstiviestejä ja sähköpostia. En koe menettäväni mitään, vaikken ole Facebookissa. Päinvastoin, usein kuulen Facebookin jakavan pahaa mieltä, kateutta ja katkeruutta, kun siellä kyräillään puolituttujen asioita.

Jos työpaikan asioista puhutaan vain Facebookissa, se kertoo huonoa työyhteisöstä. Normaalissa työyhteisössä ja muissa ryhmissä on väylä myös niille, jotka eivät ole Facebookissa. Homma pelittää hyvin silloin, kun ihmiset ja kommunikaatio ovat ratkaisevia asioita, eivät viestintävälineet.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minttu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Yksityinen elämä

Minä en tarvitse Facebookia häiritsemään elämääni, aivan älytön keksintö koko juttu. Ihmiset vieraantuvat todellisesta elämästä ja ihmisten kohtaamisesta. Mielestäni minun joka ateriani, tekemiseni ja ajatukseni ei tarvitse olla kaikkien näkyvissä.

  • ylös 18
  • alas 5
Avoimmuutta yrityksiin

Kyllä se vaikuttaa yrityskuvaankin, jos firma on pelkästään facebookissa, tai muissa rekisteröitymisiä ym vaativissa someissa, jää ostokset tekemättä. Läpinäkyvyys ja yhteiskuntavastuu, tulevaisuuden ehtoja.

  • ylös 11
  • alas 3
Sisältö jatkuu mainoksen alla