Kun 40 vuotta häämöttää etulasista, tuntuu, että tässäkö tämä on?

Täytän tänä vuonna 39, ja se tuntuu kauhealta. Vuoden päästä olen siis 40-vuotias, keski-ikäinen. Sitten en voi enää mitenkään ajatella, että olen vielä nuori.

Olen saanut elämältä paljon. Minulla on kiinnostava ammatti, hyvä mies ja kivat lapset, on ystäviä ja läheiset välit sukuun. Kuitenkaan en ole tyytyväinen, vaan huomaan miettiväni vähän väliä elämääni. Kun 40 vuotta häämöttää etulasista, tuntuu, että tässäkö tämä on?

Samalla mietin, että onhan neljänkympin jälkeenkin elämää ja mahdollisuuksia. Mutta en tiedä, mitä uutta haluaisin, ja sekin ahdistaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tuntuu, että jos en osaa päättää, mitä aion vielä tehdä, elämä vain lipuu eteenpäin vuosi vuodelta. Kohta se on ohi, enkä ole elänyt sitä niin täysillä, kuin olisi ollut mahdollista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuuli

Been there

Naiset elävät nykyisin yleensä 80-90-vuotiaiksi. Sinulla on kymmeniä vuosia elämää jäljellä. Jos et keksi, mitä uutta haluaisit (uudelle on siis reilusti aikaa), keskity elämään tätä päivää täysillä. Listaa ilon aiheita ja ajattele vastoinkäymisissä, että tästä opin jotain. Unohda ikä, elä.

Luin Tuulin kirjoituksen ikääntymisestä ja mietin ,että KYLLÄPÄS ON Tuulilla MURHEET. Itse olen 72vuotias ja tehnyt mieheni kanssa 45 vuotta duunarin hommia pienellä palkalla eikä tuollaiset ajatukset tulleet koskaan mieleen. Mieheni kuoli vìme kesänä sairastettuaan vuosia.Kuljin mieheni tukena nämäkin vuodet.Miksi ette te nykyajan ihmiset osaa nauttia tästä hyvästä ajasta ja elämästä. Voin melko varmasti sanoa teille ,että se huono aika varmasti on sieltä tulossa. Minä asun nyt yksin ja hiljaisuus on käsinkosketeltavaa.Lähellä asuu lähisukua,mutta en voi olla kolmantena pyöränä heidän elämissään. Vuosia tulee kaikille ja se rìippuu itsestä miten ne haluaa ottaa vastaan. Onko elämä liian helppoa ja hyvää kun 40v jo rassaa. Nimim. Järki KÄTEEN!

Sisältö jatkuu mainoksen alla