Mistä löytyisi kumppani?
Mistä löytyisi kumppani?

”Valtava hämmennys täytti mielen, kun menetin puolisoni. Naisen kosketuksen puute on huutava, olinhan naimisissa 37 vuotta”, lukijamme kertoo tarinansa.

Menimme vaimoni kanssa naimisiin 1983 ja saimme kolme lasta. Alku oli hyvin tiukkaa rahallisesti. Teimme kaupat kotitilastani, rakensimme oman talon ja navetan. Velat saimme hoidettua ja hoidimme karjaa 28 vuotta. Kun vaimo sairastui astmaan, hoidin karjaa yksin neljä vuotta ennen kuin karja myytiin. Aloin tehdä metsurin hommia eri puolilla Suomea. Vaimo oli viikot yksin kotona, minä olin kotona viikonloppuisin. Tätä kesti kahdeksan vuotta.

3,5 vuotta sitten vaimolla todettiin syöpä, joka uusi kolme kertaa vuoden välein. Marraskuussa 2019 todettiin, etteivät hoidot enää tehoa. Lopetin työt ja otin sairauslomaa. Elimme yhteistä aikaa vielä reilut kaksi kuukautta.

Sitten tuli loppu. Valtava hämmennys täytti mielen. Nyt vuoro vaihtui ja minä olin yksin kotona. Alkoi hautajaisjärjestely. Mietin, miten selviän kirkossa, itkenkö jatkuvasti. Ystävät auttoivat ja neuvoivat ruoka- ja muissa asioissa. Samaan aikaan tuli koronapandemia, eikä voi paljon liikkua. Asun maalla ja käyn juoksemassa. Puhelin ja Facebook-kaverit auttavat yksinäisyyteen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Naisen kosketuksen puute on huutava, olinhan naimisissa 37 vuotta. Toivon löytäväni viikonloppukaverin luotettavasta naisesta, kunhan korona hellittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Metsuri 58

Mitä ajatuksia sinussa heräsi? Osallistu keskusteluun tai kerro oma tarinasi alla olevassa kommenttikentässä! Voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen: ihmisten.kesken@sanoma.com

Anna arvoa

Tämä kertomus sai muistamaan, että läheisyys on ihmisen perustarve ja yhteiseen aikaan kannattaa arjessa satsata. Toivon, että saat elämääsi ihmisen, joka tuo elämään iloa ja nautintoa. Molemmin puolin.

Älkää uhrautuko

Vierailija kirjoitti:
Metsureilla on hyvä vartalo. Kannattaa laittaa tinderiin sellaisia kuvia mistä näkee ettei ole pullukka.

Järkyttävää ihmisten arvottamista ulkonäön perusteella. Onko taka-ajatuksena vielä, että jos on "hyvä vartalo", voi vaatia ilmaista siivouspalvelua ja seksipalveluja ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla