Kaiken kokemani jälkeen minusta sujuva arki on parasta, mitä voi olla.

Ihmettelen nykyisin vallalla olevaa arjen halveksintaa. Sanalla ’arkinen’ tarkoitetaan mitäänsanomatonta, väritöntä ja tylsää. Arki nähdään yksitoikkoisena puurtamisena.

Elämässäni on ollut niin vastoinkäymisiä kuin myös suuria onnen hetkiä. Kaiken kokemani jälkeen minusta arki on parasta, mitä voi olla. Hyvin sujuvassa arjessa ei ole suuria murheita tai ongelmia eikä myöskään huikeita rakastumisia, jotka sotkevat elämän kokonaan ruokahalusta ja nukkumisesta alkaen.

Tavallinen arki sisältää onnenhetkiä ja mukavaa yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa. Tasaisen arjen vastoinkäymiset ovat kohtuullisia ja niiden kanssa selviää ilman, että koko elämä romahtaa. Kun arki on mukavan tasaista, ihmisen ei tarvitse joka päivä pähkäillä, että mitenköhän tämäkin päivä menee.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Olen sitä mieltä, että tavallisen arjen maine pitää parantaa. Arki on ihmisen parasta aikaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Arkimaija

Tavis

Olet niin oikeassa! Olkaamme tyytyväisiä, kun olemme toistaiseksi hengissä, asumme Suomessa eikä Syyriassa, presidenttinä on Niinistö eikä Putin/Trump/Netanjahu/Duterte ja lautasella on syötävää. Arki on ihmisen parasta aikaa.

Erätyttö

Tasainen arki ja rutiinit tuovat turvallisuutta elämään. Työviikon jälkeen vapaa päiviä osaa arvostaa. Arki ei tarvitse olla kallista. Vaikkapa Retki luontoon riittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla