Mistä olet löytänyt nelikymppisenä uusia ystäviä?

Vieläköhän lähes nelikymppisenä kannattaa elätellä toiveita tosiystävän löytämisestä? Edes yhden sellaisen - sehän olisi jo paljon se. Oletteko löytäneet aikuisena todellisia ystäviä? Jos, niin mistä?

81

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Yh

Muutin noin 6v sitten ja tervehdin aina ja yhä kaikkia rapussa/hississä ja lopulta yhden toisen yksinhuoltajan kanssa alkoi tulla enemmänkin juttua ja nykyään käydään Linnanmäellä jne. yhdessä. Mummoikäiset rakastavat keskustella, mutta muut ovat kiireisiä aina.

Ystävällinen nainen

Olen hyväksi havainnut, että yhdistystoiminnasta löytyy ystäviä.  Itse kuulun vammaisyhdistykseen ja huomannut, että sieltä on valikoitunut muutama tosi ystävä, joiden kanssa on kyläilty ja olemme tutustuneet toistemme perheisiin. On tosi mukavaa ja rentouttavaa kohdata samanhenkinen ihminen, joka ymmärtää vaikeitakin asioita. Samoin voin osaltani olla hyvä kuuntelija. Nimimerkki 81, ole avoin ja päästä lähellesi edes yksi ihminen, jonka kanssa voi syntyä antoisa ihmissuhde. Älä unohda myöskään perinteistä kirjeenvaihtoa, sillä sen kautta voi kehittyä vaikka mitä. Onnea ystävän etsintääsi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla