Olen miettinyt välillä eroa, mutta pelkään, että lapset kärsivät siitä ja etten kestä olla erossa lapsista. Nyt saan kuitenkin olla lasten kanssa päivittäin.

Asun avomieheni ja kahden pienen lapsemme kanssa mieheni asunnossa. Hänen vanhempansa hoitavat usein lapsiamme. Palasin työelämään vähän aikaa sitten, ja mies jäi hoitovapaalle.

Riitelemme usein, valitettavasti välillä myös lasten läsnä ollessa. Mies on muun muassa heittänyt tiskaamattomat kattilat ja paistinpannut roskiin, koska en hänen mielestään ole tiskannut tarpeeksi nopeasti.

Mies ottaa usein lapsen sylistäni vastoin tahtoani, vaikka lapsi huutaa äitiä ja haluaa olla kanssani. Lapsen hän vie vanhemmilleen. Minun mielipiteitäni hän ei kuuntele, vaan laittaa korvatulpat, jos yritän sanoa jotain.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mies ei suostu pariterapiaan eikä halua keskustella tilanteesta kanssani pyynnöistäni huolimatta. Pelkään, että lapset kärsivät riidoistamme. He ymmärtävät koko ajan enemmän, kun kasvavat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen miettinyt välillä eroa, mutta pelkään, että lapset kärsivät siitä ja että itse en kestä olla erossa lapsista. Nyt saan kuitenkin olla lasten kanssa päivittäin. Myös työpaikkani on lähellä, kun asun täällä.

Olen onneton ja väsynyt. Mies sanoo, että voin muuttaa pois, mutta ilman lapsia. Onko ero ainoa mahdollisuus parempaan elämään?

Tiina

npsh

Miehesi toiminta ei kuulosta terveeltä. Millainen hän on isänä? Olisiko sinun mahdollista saada keskusteluapua, vaikka mies ei terapiaan suostuisikaan? Saisit keskusteluavun kautta ehkä vähän uutta näkökulmaa tilanteeseen ja selkeyttä tehdä päätöksiä.

  • yl√∂s 12
  • alas 3
Vierailija

Heittää tiskit roskikseen? Käyttää korvatulppia? Eihän tuo nyt ihan normaalia käytöstä ole. Ehdottaisin minäkin ihan ensimmäiseksi, että menet yksinäsi keskustelemaan, jos mies ei lähde.

  • yl√∂s 11
  • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla