Kuvitteleeko puolison parjaaja saavansa säälipisteitä? Todellisuudessa sympatiat kääntyvät haukutun puolelle.

Puolison haukkuminen julkisesti on vaivaannuttavaa. Usein puolisoa parjataan vielä niin, että parjattava on itse korvat punaisina paikalla.

Kuvitteleeko parjaaja saavansa säälipisteitä? Haluaako hän sanoa, että katsokaa, näin kurjan tyypin kanssa joudun elämään? Todellisuudessa sympatiat kääntyvät haukuttavan puolelle.

Kun työkaverit intoutuivat parjaamaan puolisoitaan, puutuin puheisiin. Kysyin, sanoisitteko kaiken tuon kumppanillenne päin naamaa. Useimmat totesivat, että eivät tietenkään sanoisi kaikkea.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mielestäni parjaamiseen ja pahan puhumiseen pätee sääntö, että suoria sanoja voi sanoa sen verran kuin on valmis sanomaan niitä parjauksen kohteelle itselleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Parjaus ei nosta pisteitäsi

Ihminen, joka haukkuu puolisoaan, ei toden näköisesti ole muutenkaan elämäänsä tyytyväinen. Tasapaino elämässä hukassa kommunikointi puolison kanssa olematonta, "sitten-kun" elämään jääminen, eivät tuo tyydytystä. Ei muka ole aikaa millekkään yhteiselle asialle arjessa. Töllötetään televisiota.
Arjesta voi tehdä mukavaa, kun mietitään mitä voitaisiin tehdä yhdessä. Älä unohda puhumista! Äläkä varsinkaan kuuntelemista!
Meillä kokkaillaan, käydään kävelyllä, luetaan joskus samoja kirjoja, mennään arkenakin joskus ulos syömään. Hemmotellaan toista pikkujutuilla, arkiaamuna teet voileivän myöhemmin lähtevälle valmiiksi, iltapalalle saat ylläri hedelmäsalaatin. Arki on juhlaa. Viikonloppuisin teatterit, museot, pitkät kävelyt. Silti on omia harrastuksia ja menoja. Miksi en nauttisi elämästä, sen itse valitsemani ihmisen kanssa? Kannattaa kokeilla. Tee joka päivä jotain mistä nautit. Tämä on koko ajan mukavampaa. Takana on nyt jo yli 30vuotta

  • ylös 34
  • alas 17
Vierailija

Puolison haukkuminen julkisesti on paitsi noloa myös absurdia, sillä haukkuja haukkuu itseään. Näin huonon valinnan olen tehnyt.

  • ylös 33
  • alas 33
Sisältö jatkuu mainoksen alla