Miniä on poikaani aktiivisempi ihmissuhteissa ja niin he ovat suuntautuneet hänen perheeseensä.

Kysyisin neuvoa, miten minun pitäisi toimia poikani ja hänen perheensä kanssa. Poikani on naimisissa, heillä on yksi lapsi ja toista odotetaan.

Siitä asti kun poikani ja miniäni alkoivat olla yhdessä, he ovat olleet paljon tekemisissä miniäni vanhempien kanssa. He ovat jopa matkustaneet yhdessä. Ymmärrän sen, sillä miniällä ja hänen äidillään on hyvät välit.

Mutta toivoisin, että minullakin olisi isompi sija poikani perheen elämässä. Minulla on hyvät välit poikaani, mutta miniä on aktiivisempi ihmissuhteissa ja niin he ovat suuntautuneet hänen perheeseensä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Olen varovainen, etten loukkaa miniääni, en tungettele enkä anna neuvoja. En koskaan mene käymään kutsumatta, mutta olen ymmärtänyt, että miniäni äiti pistäytyy siellä tämän tuosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kutsun heitä kylään, ja he tulevat, jos heillä ei ole muuta. Kun tapaamme, tunnelma on ihan hyvä, mutta haluaisin nähdä heitä ja lapsenlastani enemmän. Olisin valmis hoitamaan lasta enemmän, mutta miniäni pyytää yleensä omaa äitiään, ja minua pyydetään sitten, jos hänen äidilleen ei sovi.

En ole ottanut asiaa puheeksi poikani kanssa, koska pelkään, että se voisi tehdä hallaa väleillemme. Mitä tässä olisi tehtävissä?

Poikani äiti

Vierailija

Minä puhuisin ihan suoraan miniälle ja kertoisin, että mielelläni osallistuisin enemmänkin. Mun mieheni ainakin suodattaa niin paljon informaatiota että 10%:kaan ei tule perille. Onneksi anoppi on oppinut puhumaan suoraan minulle. Missään tapauksessa ei tietenkään kannata lähteä vertailemaan. Nyt kun heille on tulossa uusi laåpsi, niin on muutenkin loistava tilaisuus kertoa, että enemmän olisi tulevaisuudessa voimavaroja käytettävissä. Voihan se olla, ettei miniä varmasti tiedä, kuinka paljon sinulla on kiinnostusta osallistua.

  • ylös 11
  • alas 5
Kokemusta

Äidit ja tyttäret ovat yleensä läheisempiä kuin äidit ja pojat. Omalta äidiltä on ehkä helpompi pyytää apua kuin anopilta. Toisaalta äidin (kumman tahansa äidin) olisi hyvä pitää sopivat välit lapsensa perheeseen. Ettei käy niin, että anoppi toimii lapsensa kotona kuin omassaan. Apuun vain pyydettäessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla