Minua on alkanut ärsyttää, että vaimo käyttäytyy kuin äiti, joka naputtaa tekemisistäni.

Myönnän, että vyötärölleni on vuosien myötä kertynyt pieni vararengas. Kun tekee pitkää päivää istumatyötä ja viikonloppuna on kaikenlaista muuta, ei sitä ekana lähde puntille tai lenkille, kun viimein voi istahtaa ja olla.

Vaimo on viime vuosina alkanut huomautella vararenkaastani. Hän vahtii syömisiäni ja puuttuu niihin, selittää, ettei leipä tarvitse voita, jos laittaa juustoa. Kylässä hän sihauttelee ja kurtistaa kulmiaan, jos otan hänen mielestään liian ison kakkupalan tai liikaa pitsaa. Joulut ovat hänen suurin silmätikkunsa, enkä viihdy joulupöydässä enää lainkaan, kun vaimo kyttää jokaista suupalaani.

Minua on alkanut ärsyttää, että vaimo käyttäytyy kuin äiti, joka naputtaa tekemisistäni. Tulee uhma, että taatusti en tee niin kuin sanot. Vaikka joskus käy mielessä lähteä lenkille, en lähde, ettei hän ala omahyväisesti ajatella nalkuttamisensa tehoavan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedän kyllä vararenkaan terveyshaitat, mutta yhä lailla nalkuttava vaimo on terveyshaitta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nalkutus on terveysriski

Terrttu

Otan osaa. Kannattaa varmaan sanoa vaimolle että lopeta kyttääminen ettei tarvii ottaa etäisyyttä ihan kunnolla. Sun pitää kelvata tuollaisena. Sä olet aikuinen. Puhu suusi puhtaaksi äläkä anna sen jyrätä.

Immeli58

Minusta pahinta on jos aletaan tuijotella puolison vyötäröä ja syömisiä. Anna palaa ja sano suoraan mitä asiasta olet mieltä. Ja sano että olet nainut vaimon etkä äitiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla