Pyytelin aikani naimisiin mennyttä ystävääni kylään, mutta lopulta lopetin yksipuolisen yhteydenpidon.

Ystävyys voi tulla joskus tiensä päähän. Minun ja lapsuudentoverini ystävyys loppui siihen, että ystäväni meni uusiin naimisiin. Siihen elämäntilanteeseen ei pitkäaikaisillakaan ystävillä ollut enää asiaa. Ehkä mies ei pitänyt vaimon ystävistä tai ehkä heidän elämäänsä ei muuten vain kaivattu vaimon tyttökavereita.

Kouluaikoina olimme ystäväni kanssa erottamattomat. Välillämme ei ollut koskaan mitään isompaa sanomista. Kun entinen ystäväni oli ensimmäisessä avioliitossaan, olimme mieheni kanssa heidän perhetuttujaan.

Aikani pyytelin uusiin naimisiin mennyttä ystävääni vielä kylään, ja hän kävikin, mutta minua ei enää kutsuttu heille. Vedin siitä johtopäätökset ja lopetin yksipuolisen yhteydenpidon.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minulla oli pitkään olo, että 40 vuoden ystävyys vedettiin vessasta alas. Sitten lopetin asian suremisen ja keskityn muihin ystäviini. Sen verran olen kuitenkin loukkaantunut, ettei lapsuudenystävälläni ole enää sijaa elämässäni, vaikka hän sitä joskus vielä haluaisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ystävän hankkimiseen voi mennä vaikka kymmenen vuotta, mutta ystävän voi menettää viidessä minuutissa.

Mitämitämitä

Vierailija

Surullista ja myös lyhytnäköistä toimintaa ystävältä. Mitäs sitten, jos tuleekin ero? Vaikuttaa siltä, että mies yrittää eristää naisen muista ihmissuhteista. Jos näin on, niin se on ensimmäinen vaaran merkki siitä, että kaikki ei ole kunnossa.

  • ylös 84
  • alas 25
Vierailija

Juurikin noin, kuten ensimmäinen kommentoija totesi. Pikkuhiljaa eristetään ystävistä, harrastuksista ja kaikesta muustakin. Hulluinta siinä on se, että luulee itse tekevänsä valintansa. Sitten useamman vuoden jälkeen havahtuu tilanteeseen ja jos hyvin käy, pääsee irti. Sen jälkeen on todella yksin ja kaipaa niitä ystäviä, joita ei enää ole. Ole sinä silloin se, jota hän tarvitsee. Nimimerkki, kokemusta on ja edelleen yksin.

  • ylös 82
  • alas 23
Sisältö jatkuu mainoksen alla