Osaatko auttaa tai antaa vertaistukea seksin puuttesta kärsivälle maanviljelijäpariskunnalle?

Olen miettinyt, kuinka monella maanviljelijäpariskunnalla on toimiva seksielämä? Onko aikaa huolehtia toisistaan miehenä ja naisena? Veikkaanpa ettei ole, vaikka haluaisikin. Raskas työ ja pitkät päivät vievät voimat kerta kaikkiaan loppuun. Ei siinä paljon ehdi eikä jaksa kuunnella toisen seksuaalisia tarpeita. Valitettavasti. Kun maanviljelijäpariskunta ei juuri ehdi keskutella muusta kuin työasioista, se johtaa helposti naisen haluttomuuteen. Mies taas ei puhu ilman seksiä. Ollaan siis oravanpyörässä, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Me olemme laajentaneet tilaamme paljon viimeisen vuoden aikana. Keskinäistä aikaa ei ole ollut, eikä ole vieläkään. Joskus ajattelen kasvavani ”sieltä” umpeen vähäisen käytön vuoksi. Ihan omasta syystäni, sillä jos naisella pitäisi olla 25 seksisytytintä kehossaan, minulla on niitä varmaan puolet enemmän. Lapsuuteni tunnekylmyys ja tämän hetken hektinen elämä ovat mitä huonoin yhdistelmä. Tosin hirvittävän väsynyt mieheni innostuu hänkään harvoin, ja ne hetket ovat pikaisesti ohi.
Puhutaan, että virkeä seksielämä on tärkeä osa parisuhdetta. Onhan se totta, että elämä hymyilee vähän enemmän, kun on ollut säpinää lakanoissa. Mies ainakin tuntuu saavan lisää energiaa vähäisistäkin touhuistamme. Kunpa itsekin kokisin niin. Jos ei syty yläpäässä, ei kyllä syty alapäässäkään.  

Miksi näin

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla