Auttaisiko haluttomuuteen ympäristönvaihdos, yhteinen harrastus tai yleinen palvonta?

Vaihdevuosiin suositellaan välillä estrogeenilääkityksen tilalle luonnonmukaisempaa vaihtoehtoa. 

Vai luonnonmukaisempaa, heh. Hormonitoiminta hiipuu vaihdevuosissa, eikä sitä herätellä uudelleen millään kasvissyönnillä, joogalla  tai yrttihumpuukilla. Ainut, mikä puuttuvan oman hormonitoiminnan voi osittain korvata, on hormonilääkitys.

Naisen haluttomuus voi vaihdevuosien sijasta johtua kyllästymisestä kumppanin taitamattomuuteen tai huonoon hygieniaan tai siihen, ettei puolisoiden välillä ole mitään muuta yhteyttä kuin satunnainen sukupuoliyhteys. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kas, seksi on meille naisille mitä suurimmassa määrin paitsi jalkojen, myös korvien välinen asia, paljon kokonaisvaltaisempi kokemus kuin miehille, joilla seksuaalisuus keskittyy peniksen kärkiosaan. Me naiset olemme kauttaaltamme naisia, emme vain genitaalialueelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Haluttomuudesta kärsiville suosittelen hormonihoitoa, ympäristönvaihdosta, yhteistä henkistä tai fyysistä harrastusta kuten kieliopintoja tai lenkkeilyä ja yleistä palvontaa. 

Ei ole haitaksi sekään, että kysyy toiselta suoraan, mikä on, kun ei kiinnosta, tai mitä toinen toivoisi, mistä hän haaveilee. Välillä voisi myös muistaa mainita rakastavansa.

Vaimo usein muuttuu liiton myötä tiski- ja pyykkikoneeksi. Hänelle tulisi kertoa, että hän on paras ystävä, rakastettu, kaikkein läheisin ja tärkein ihminen. Siltä ei nimittäin useinkaan pitkässä liitossa tunnu.

Konstit on monet

Sisältö jatkuu mainoksen alla