KK50

Espoon Metro Areenalla esitetään ensi lauantaina Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -näytelmän juhlanäytös KK:n 50-vuotisen taipaleen kunniaksi. Tässä monta hyödyllistä käytännön ohjetta sinulle, joka olet tulossa paikalle.

Ovet Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -näytelmän juhlanäytökseen Espoon Metro Areenalla avautuvat 13.5. kello 17 ja näytös alkaa kello 18. Näytös sisältää noin 20 minuutin väliajan. 

Metro Areenan ravintolat palvelevat ennen näytöstä ja väliajalla. Ravintolatiloja löytyy areenan toisesta kerroksesta ja ensimmäisen kerroksen Club aulasta.

Väliaikatarjoilut kannattaa tilata etukäteen. Listan tarjoiluista voi tilata meilitse osoitteesta myynti.metroareena@restel.fi ja samaan sähköpostiosoitteeseen voi lähettää ennalta tarjoilutilauksen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Voit tilata väliaikatarjoilut myös paikan päälle tultuasi. Väliaikatarjoilujen ennakkomyyntipiste sijaitsee areenan ensimmäisessä kerroksessa pääovilta katsottuna oikealla. Metro Areenan ravintoloissa maksuvälineenä käy käteinen ja kaikki yleisimmät maksukortit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esityksen kuvaaminen tai muu taltiointi on ehdottomasti kielletty.

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset asiakkaat ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat henkilöt saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Liikuntarajoitteisille asiakkaille löytyy myös invavessoja.

Invapysäköinti sijaitsee areenan etuparkin yhteydessä. Liikenteenohjaajat ohjaavat paikalle.

Saapuminen Metro Areenalle on helppoa sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Tarkemmat saapumisohjeet löydät kätevästi Metro Areenan nettisivuilta Metroareena.fi. Tapahtumassa on ilmainen pysäköinti.

Metro Areenalla on vaatesäilytys ja narikkapalvelut. Narikkamaksu on kolme euroa.

Järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja nauhurien, sateenvarjojen, lemmikkieläinten, tölkkien, purkkien, alkoholijuomien, laser-osoittimien, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen tapahtumaan ja sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Mukaan voi ottaa korkeintaan puolen litran suuruisen avaamattoman tai tyhjän muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla