Kodin Kuvalehti tarjoaa jatkossa osan toimituksellisesta aineistosta tähtiartikkeleina.
Kodin Kuvalehti tarjoaa jatkossa osan toimituksellisesta aineistosta tähtiartikkeleina.

Osa Kodin Kuvalehden jutuista julkaistaan jatkossa verkossa vain tilaajille. Tunnistat tilaajasisällön tähtisymbolista.

Oletko jo Kodin Kuvalehden tilaaja? Viimeistään nyt kannattaa myös rekisteröityä Kodin Kuvalehden nettisivuille, sillä omilla käyttäjätunnuksillasi sisään kirjautuneena pääset jatkossa lukemaan kaikkia sivuston sisältöjä. Samoilla tunnuksilla voit lukea 14 Sanoman aikakauslehteä digiversioina Digilehdet.fi-palvelussa.

Jos olet tilaaja, mutta et ole vielä rekisteröitynyt sivustolle, voit tehdä sen tästä linkistä.

Kodin Kuvalehti tarjoaa jatkossa osan toimituksellisesta aineistosta tähtiartikkeleina. Mukana on sekä lehdessä julkaistuja juttuja että uusia sisältökokonaisuuksia muun muassa käsityöohjeista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jos et ole vielä tilaaja, voit tehdä kuukauden mittaisen maksuttoman koetilauksen. Myös koetilaus oikeuttaa kaikkiin tilaajasisältöihin sekä Digilehdet.fi-palvelun käyttöön kuukauden ajaksi. Voit tehdä tilauksen tästä linkistä. Tilauslinkki on myös jokaisen tähtiartikkelin yhteydessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tilatessasi rekisteröidyt samalla sivustolle. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit tallentaa artikkeleita ja blogipostauksia myöhempää lukemista varten, luoda profiilin ja osallistua keskusteluihin nimimerkillä, merkitä seuraamasi keskustelut ja blogit ja osallistua kuvahaasteisiin. Voit myös tallentaa sivustolla olevia reseptejä.

Tästä pääset lukemaan kaikkia tähtiartikkeleita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla