Kodin Kuvalehti tarjoaa jatkossa osan toimituksellisesta aineistosta tähtiartikkeleina.
Kodin Kuvalehti tarjoaa jatkossa osan toimituksellisesta aineistosta tähtiartikkeleina.

Osa Kodin Kuvalehden jutuista julkaistaan jatkossa verkossa vain tilaajille. Tunnistat tilaajasisällön tähtisymbolista.

Oletko jo Kodin Kuvalehden tilaaja? Viimeistään nyt kannattaa myös rekisteröityä Kodin Kuvalehden nettisivuille, sillä omilla käyttäjätunnuksillasi sisään kirjautuneena pääset jatkossa lukemaan kaikkia sivuston sisältöjä. Samoilla tunnuksilla voit lukea 14 Sanoman aikakauslehteä digiversioina Digilehdet.fi-palvelussa.

Jos olet tilaaja, mutta et ole vielä rekisteröitynyt sivustolle, voit tehdä sen tästä linkistä.

Kodin Kuvalehti tarjoaa jatkossa osan toimituksellisesta aineistosta tähtiartikkeleina. Mukana on sekä lehdessä julkaistuja juttuja että uusia sisältökokonaisuuksia muun muassa käsityöohjeista.

Jos et ole vielä tilaaja, voit tehdä kuukauden mittaisen maksuttoman koetilauksen. Myös koetilaus oikeuttaa kaikkiin tilaajasisältöihin sekä Digilehdet.fi-palvelun käyttöön kuukauden ajaksi. Voit tehdä tilauksen tästä linkistä. Tilauslinkki on myös jokaisen tähtiartikkelin yhteydessä.

Tilatessasi rekisteröidyt samalla sivustolle. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit tallentaa artikkeleita ja blogipostauksia myöhempää lukemista varten, luoda profiilin ja osallistua keskusteluihin nimimerkillä, merkitä seuraamasi keskustelut ja blogit ja osallistua kuvahaasteisiin. Voit myös tallentaa sivustolla olevia reseptejä.

Tästä pääset lukemaan kaikkia tähtiartikkeleita.

Minun on vaikea sanoa avunpyyntöihin ei, sillä pelkään menettäväni ystäväni.

Olen vähitellen huomannut, että avuliaisuuttani käytetään hyväksi. Mitä minun pitäisi tehdä, kun ei haluaisi olla pikkumainen, mutta kuppini täyttyy?

Minun on vaikea sanoa avunpyyntöihin ei, sillä pelkään menettäväni ystäväni. Toisaalta, onko sellainen kaveruus minkään väärtti, joka loppuu siihen, että toinen ei tosinaan jaksa auttaa?

Vaikka kieltäytyminen on minulle vaikeaa, olen nyt päättänyt tehdä muutoksen. En enää auta ihmisiä, jotka eivät tunne vastavuoroisuutta.

Sun mutsis

Kaiken kokemani jälkeen minusta sujuva arki on parasta, mitä voi olla.

Ihmettelen nykyisin vallalla olevaa arjen halveksintaa. Sanalla ’arkinen’ tarkoitetaan mitäänsanomatonta, väritöntä ja tylsää. Arki nähdään yksitoikkoisena puurtamisena.

Elämässäni on ollut niin vastoinkäymisiä kuin myös suuria onnen hetkiä. Kaiken kokemani jälkeen minusta arki on parasta, mitä voi olla. Hyvin sujuvassa arjessa ei ole suuria murheita tai ongelmia eikä myöskään huikeita rakastumisia, jotka sotkevat elämän kokonaan ruokahalusta ja nukkumisesta alkaen.

Tavallinen arki sisältää onnenhetkiä ja mukavaa yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa. Tasaisen arjen vastoinkäymiset ovat kohtuullisia ja niiden kanssa selviää ilman, että koko elämä romahtaa. Kun arki on mukavan tasaista, ihmisen ei tarvitse joka päivä pähkäillä, että mitenköhän tämäkin päivä menee.

Olen sitä mieltä, että tavallisen arjen maine pitää parantaa. Arki on ihmisen parasta aikaa!

Arkimaija