Mitä tavanomaista asiaa et ole elämäsi aikana tehnyt? Etkö ole koskaan syönyt oliiveja tai lakannut kynsiä? Onko ensimmäinen lentomatka edelleen tekemättä? Kerro tarinasi!

Kodin Kuvalehden uudessa juttusarjassa lukijat kertovat, mitä eivät ole koskaan tehneet. Kerro meille, mitä sinulla on edelleen tekemättä ja tarinasi voi päätyä lehteen!

Muistathan jättää yhteystietosi, sillä toimitus on yhteydessä lehteen valitun jutun kirjoittajaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Nyt muistellaan ihania isiämme! Mitä olet oppinut isältäsi, mikä on hauskin muistosi?

Rakkaat isämme opettivat meidät syömään kaurapuuroa, soittamaan kitaraa ja pyytämään anteeksi. Isät tekivät synttäreille keinun ja heittivät sankarin ilmaan. Kiukku lieveni, kun isä yltyi matkimaan lapsensa ilmeitä.

Kerro isämuistosi ja voita kirja

Lokakuun lopussa täytämme Kodin Kuvalehden aukeaman isämuistoilla. Kerro omasi alla olevalla lomakkeella. Haastattelemme osaa muistoista kirjoittaneita.

Kaikkien muistoistaan kertoneiden kesken arvomme Jake Nymanin kirjan Kielletyt levyt - Sata vuotta musiikin sensuuria. Arvonta suoritetaan keskiviikkona 4. lokakuuta.

Kiitos osallistumisesta!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kun ei ole kauppoja, ei tule tehtyä turhia hankintoja.

Muutin kaupunkiin 10 vuotta sitten. Olin tyytyväinen, kun palvelut, apteekki, kaupat, posti ja monet muut olivat naapurissa. Nyt ne kaikki ovat 1,5 kilometrin päässä, ja tämä entinen keskusta on lähes aavekaupunki täynnä tyhjiä liiketiloja.

En viitsi uudestaan muuttaa lähemmäs palveluja. Ajattelen asian positiivista puolta: kun ei kauppoja ole vieressä, ei tule tehtyä turhia hankintoja. Rahaa säästyy.

Itsenäinen