Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat kirpputorilöydöt.

Lähetä kuva ja tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro sen tarina parilla virkkeellä ja lataa kuva 19.7. mennessä. Kuvia julkaistaan Kodin Kuvalehden numerossa 17/2022.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva-aihe vaihtuu joka toinen viikko. Kaikkien 23.8.2022 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan  viilentävät Familon Cool -tyyny ja Familon Cool Light -peitto. Palkinnon arvo on 264 euroa. Arvomme yhden palkinnon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kevyt Familon Cool Light -peitto on ihanan ohut ja viilentävä peitto. Sen täytekuitu ja erikoiskangas pitävät peiton viileän tuntuisena. Vaikka se on erinomainen kesäpeitto, moni viihtyy sen alla ympäri vuoden. Peiton päällinen on 100 % luomupuuvillaa ja täyte kierrätyskuitua.

Familon Cool-tyyny on suunniteltu viilentämään ja helpottamaan hikoilevan oloa. Normaalikorkuisena se tukee niskaa kaikissa asennoissa. Viileä tyyny on valmistettu vastuullisesti 100 % luomupuuvillasta ja kierrätyskuidusta ja on myös allergiaystävällinen.

Lähettämällä kuvan vakuutat, että olet itse ottanut sen ja annat oikeuden käyttää kuvaa Kodin Kuvalehden aineistoissa, tai että sinulla on oikeus luovuttaa Kodin Kuvalehdelle edellä mainitut oikeudet.

Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla