Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat salaiset paheet.

Lähetä kuva salaisesta paheestasi ja tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro sen tarina parilla virkkeellä ja lataa kuva 29.12.2020 mennessä. Kuvia julkaistaan Kodin Kuvalehden numerossa 3/2021.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikkien 31.12.2020 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan  3 kpl NOSH-lahjakortteja (arvo 200 e). NOSH on suomalainen vaatemerkki, jonka vaatteisiin on ilo pukeutua. Valikoimaamme kuuluvat ylellisen pehmeät, laadukkaat ja aina sopivat naisten-, miesten- ja lastenvaatteet. NOSH-vaatteiden pääraaka-aineena on luonnonmukaisesti kasvatettu ja sertifioitu luomupuuvilla. Suomessa suunnitellut vaatteet valmistetaan eettisesti ja ekologisesti Euroopassa tarkoin valikoitujen yhteistyökumppaniemme kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voit hyödyntää lahjakortin tilatessasi NOSH edustajalta tai NOSH verkkokaupasta.

Lähettämällä kuvan vakuutat, että olet itse ottanut sen ja annat oikeuden käyttää kuvaa Kodin Kuvalehden aineistoissa, tai että sinulla on oikeus luovuttaa Kodin Kuvalehdelle edellä mainitut oikeudet.

Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Minä

Vierailija kirjoitti:
Tätä ei voi vastustaa, kun avaat pussin ja tunnet tuoksun...
Mikä on se mitä et voi vastustaa, kun en näe kuvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla