Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat tatuoinnit.

Lähetä kuva tatuoinnistasi ja tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro sen tarina parilla virkkeellä ja lataa kuva 29.12. mennessä. Kuvia julkaistaan Kodin Kuvalehden numerossa 3/2022.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva-aihe vaihtuu joka toinen viikko. Kaikkien 29.12.2021 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl 200 euron arvoisia lahjakortteja NOSH-vaateostoksille. NOSH on suomalainen vaatemerkki, jonka valikoimaan kuuluvat ylellisen mukavat, laadukkaat ja aina sopivat naisten-, miesten- ja lastenvaatteet. Voit hyödyntää lahjakortin tilatessasi NOSH-edustajalta tai verkkokaupasta nosh.fi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lähettämällä kuvan vakuutat, että olet itse ottanut sen ja annat oikeuden käyttää kuvaa Kodin Kuvalehden aineistoissa, tai että sinulla on oikeus luovuttaa Kodin Kuvalehdelle edellä mainitut oikeudet.

Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Ei pysyvää

Tautuoinnit jakavat mielipiteitä. Koen ne kauhistuttavina. Osa tatskoista on somia pieniä kukkia yms ja nekin täysin turhia; en ymmärrä mitä niillä haetaan. Saman vaikutuksen tekisi herkkä koru, jota voi vaihdella. Joskus ajattelen, että tatska on uhmakas vastalause sille kun meitä lapsina kielletään piirtämästä seiniin. Kasvo- ja kaulatatuoinnit suorastaan pelottavat. Toivonkin ihanan arjen aihepiiriksi jotakin vähemmän kiistanalaista ja ei-pelottavaa. En ymmärrä miksi kammo pitäisi selättää? Käsittääkseni esimerkiksi Japanissa tatuointi on yhä merkki kuulumisesta tiettyihin rikollisjärjestöihin.

Vierailija

Tatuoinnit eivät ole ongelmattomia. Nykyään näkee ihmisiä jotka ovat antaneet tatuoida jopa kasvonsakin. Mielestäni tatuoimaton iho on kaunein ja vuosien päästä tatuoinnit saattavat kaduttaa heitä jotka niitä ovat ottaneet. En ymmärrä tatuointien normalisointia , johon tälläkin kuvapyynnöllä pyritään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla