Kokeile ja ylläty! Tämän paremmalta tuorepuuro ei voi maistua.
Kokeile ja ylläty! Tämän paremmalta tuorepuuro ei voi maistua.

Sekoita illalla, syö aamulla. Tuorepuuro on totisesti ruoka, joka valmistuu kuin itsestään, ja jonka teossa et epäonnistu!

Trendikkäät tuorepuurot pelastavat kiireiset aamut. Tähän suklaatuorepuuroon koukutut varmasti.

Yksi hittituorepuuroista on aivan Snickers-patukalta maistuva puuro. Eikä syyttä. Kinuskikastikkeella, suklaahipuilla ja suolapähkinöillä kruunattu suklaatuorepuuro maistuu taivaalliselta, mutta kovin terveellistä se ei ole.

Tämän tuorepuuron nimi oli alun perin Snickers-tuorepuuro, mutta vaikka riisuisit reseptistä suklaahiput, suolapähkinät ja kinuskikastikkeen, se on silti huippuhyvää.

Kokeilimme, miltä puuro maistuu ilman päällisiä. Tulos oli aivan yhtä hyvä, mutta monin verroin terveellisempi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Suklaatuorepuuron salaisuus on suklaakaurajuomassa ja nokareessa maapähkinävoita. Pieni ripaus suolaa tuo maut esiin. Banaani takaa sen, että muuta makeutusta puuro ei tarvitse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anna tuorepuuron lämmetä hetki ennen lusikointia

Sekoita puuro illalla. Aikaa kuluu vain pari minuuttia, kun ainekset on nostettu pöydälle. Nosta purkki jääkaappiin, ja sen jälkeen puuro valmistuu kuin itsestään. Aamulla puuro on juuri sopivan täyteläistä ja sopivan makeaa.

Tuorepuuron maku on parhaimmillaan, kun se on saanut viettää hetken huoneenlämmössä. Nosta se siis aamutoimien ajaksi pöydälle.

Vinkki! Tuorepuuron voi myös latoa lasiin kerroksittain niin, että maapähkinävoita, kinuskia ja suklaata on puurokerrosten välissä.

Tee suklaatuorepuuro tällä reseptillä:

Sisältö jatkuu mainoksen alla