Helpot lumipallot marsipaanista ja valmiista tryffeleistä

Kodin Kuvalehden kansikuvan valkoiset marsipaanipallot kiinnostivat. Tässä niiden ohje.

Suklaalla täytettyjä marsipaanipalloja voi ostaa suklaaseen erikoistuneista makeispuodeista, mutta ne on helppo tehdä myös itse.

Marsipaanipallot

250 g valkoista marsipaania

1 rasia pyöreähköjä tryffeleitä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 dl tomusokeria

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voit käyttää marsipaanipallojen sisuksena mitä tahansa pyöreähköjä, pehmeitä suklaakaramelleja.

Pehmennä nokare marsipaania kämmenissäsi halkaisijaltaan noin 5 cm pyöreäksi letuksi. Laita tryffeli lettusen päälle ja muotoile siitä tryffelin päälle tasainen peitto.

Laita tomusokeri pieneen kulhoon. Pyörittele marsipaanipallot tomusokerissa niin että ne saavat "lumisen" pinnan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla