Ruoka |Reseptit Leivitetyt sellerisiivut Resepti Kaisa Nieminen Kuva Anna Huovinen 27.2.2017 klo 15:01 Sellerin maku miedontuu, kun juureksia keittää ennenpaistoa. Vahvoja aromeja pehmentää myös sinihomejuustolla maustettu kermakastike. Tilaa Kodin Kuvalehti Lisää aiheesta 3.1.2017 klo 14:02 Smoothiebaari on auki – surauta samettinen terveysherkku aamu-, väli- tai iltapalaksi kasvisruoka kasvispihvit selleri arkiruoka sinihomejuusto kastike kaisa nieminen Suosittelemme 27.6.2016 klo 14:04 Jäikö perunoita yli? Käytä jämät nopeasti paistettaviin hernepihveihin Tilaa Lue digilehtenä
3.1.2017 klo 14:02 Smoothiebaari on auki – surauta samettinen terveysherkku aamu-, väli- tai iltapalaksi
Ihmiset Satu, 56, kertoo, kuinka onnistui viimein lopettamaan juomisen – ”Hyvitän nyt menneet lapsilleni sillä, että pysyn raittiina”
Ihmiset Minna, 51, sairastui kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön: ”Nukuin pari tuntia yössä enkä malttanut syödä”
Tyyli ja kauneus Marikan, 38, asut ovat kuin satukirjasta: ”Keijut ja menninkäiset ovat lähellä sydäntäni”